fbpx
25.7 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

Care sunt 5 surse de încredere de informații despre sănătate?

Articolele din jurnalele academice sunt probabil cea mai de încredere sursă de gândire actuală în domeniul dvs. Pentru a fi cei mai de încredere, trebuie să fie evaluate de colegi. Aceasta înseamnă că alți academicieni le-au citit înainte de publicare și au verificat dacă fac afirmații care sunt susținute de dovezile lor.

De asemenea oamenii întreabă, Care sunt cele mai bune surse de informații despre sănătate? Rezultatele sugerează că medicul personal, universitatea medicală și site-ul web al guvernului federal sunt cele mai de încredere 3 surse de informații despre sănătate de pe World Wide Web.

Având în vedere acest lucru, Medicii cred că WebMD este o sursă validă? Într-un articol care analizează fiabilitatea WebMD, un scriitor Vox a spus: „În general, medicii cu care am vorbit au spus că nu au găsit nimic excepțional de flagrant despre WebMD. Dar au remarcat lipsa de context în jurul unora dintre sfaturile medicale ale site-ului, precum și un pumn de dezinformare.”

Întrebări frecvente:

Cine conduce site-ul WebMD?

WebMD este deținut de El Segundo, California-based Internet Brands. A fost achiziționat de compania-mamă Internet Brands, KKR, pentru 2,8 miliarde de dolari în 2017. Compania a declarat că de atunci investește în extinderea capacităților furnizorului său.

De unde provin informațiile WebMD?

Pagina despre WebMD afirmă că își obțin informațiile din „cele mai recente descoperiri medicale publicate în reviste medicale revizuite de colegi, cum ar fi The Journal of the American Medical Association, The New England Journal of Medicine, The Lancet, Pediatrics, Diabetes Care, Circulation, și multe altele.”

Cum îmi obțin fișele medicale online SUA?

Acces online la informațiile dvs. de sănătate

Consultați furnizorii de servicii medicale sau medicii dumneavoastră pentru a vedea dacă oferă acces online la dosarele dumneavoastră medicale. Termenii folosiți uneori pentru a descrie accesul electronic la aceste date includ „dosar personal de sănătate” sau „PHR” sau „portal pentru pacienți”.

Care este mai bine Medscape sau uptodate?

Actualizarea tinde să fie mult mai bună, dar mai avansată. Acest lucru se datorează procesului de evaluare inter pares și rămân la curent cu noile progrese. Uptodate oferă, de asemenea, recs. Medscape este bun pentru o privire de ansamblu superficială dacă nu sunteți la fel de avansat, dar nu este cu adevărat folosit de documentații experimentați.

Ce fel de site web este Medscape?

Medscape este un site web care oferă acces la informații medicale pentru clinicieni; organizația oferă, de asemenea, educație continuă pentru medici și profesioniști din domeniul sănătății.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE