fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ce s-a întâmplat cu rețetele pur și simplu?

De-a lungul anilor, ceea ce a început ca un mic blog a crescut pentru a ajunge la milioane de cititori în fiecare lună! În 2020, Simply Recipes a fost achiziționată de Dotdash Meredith, o companie media din New York.

În plus, Delish este gratuit? Dacă nu sunteți membru Delish Unlimited, vă puteți bucura de 3 articole și/sau rețete Delish.com într-o perioadă de 30 de zile, fără niciun cost. … Dacă îți poftești mai mult, planul Delish Unlimited All Access îți oferă abonamentul nostru trimestrial la revistă și acces exclusiv la editorii noștri de alimente.

  De asemenea întrebarea este, Este gătitul profesional un loc sigur? Folosim securitate rezonabilă, inclusiv controale tehnice, fizice și administrative, pentru a securiza informațiile pe care le colectăm și le menținem.

  Întrebări frecvente:

  Ce este site-ul de gătit profesional?

  Suntem o echipă de pasionați de mâncare care caută să răspândească rețete proaspete, distractive și delicioase!

  Este America’s Test Kitchen legitim?

  America’s Test Kitchen, editorul revistelor Cook’s Illustrated și Cook’s Country, cărțile de bucate și gazdele emisiunilor de gătit America’s Test Kitchen și Cook’s Country de la televiziunea publică America’s Test Kitchen, și-a construit și este mândru să mențină o reputație incontestabilă ca imparțial și publicitar. gratuit …

   Cât costă aplicația paprika?

   La 19,99 USD pentru aplicația Mac și 4,99 USD pentru aplicațiile iPhone, iPad și Android, Paprika este mai scumpă decât aplicația obișnuită sub 2 USD, dar caracteristicile și ușurința de utilizare îl fac să merite banii în plus. Organizarea rețetei este un lucru foarte personal.

   Ce este aplicația Yummly?

   Delicios. este o aplicație care oferă oamenilor o modalitate ușoară de a găsi rețete noi pe dispozitivele lor mobile. Este o aplicație gratuită disponibilă pentru dispozitivele iPhone, iPad și Android. Când utilizatorii o deschid pentru prima dată, aplicația oferă un flux de rețete personalizate care ar trebui să intereseze utilizatorii.

   Există o aplicație pentru a crea rețete?

   CookBook este un manager de rețete multiplatform elegant, accesibil online și offline, pe dispozitivele Apple iOS sau Android, pe tabletă, laptop sau desktop.

   Cine deține FEXY?

   Cliff Sharples a fondat și conduce Fexy Media împreună cu soția sa Lisa Sharples. Anterior, Lisa Sharples a petrecut șase ani conducând Allrecipes, un alt site alimentar din Seattle, care se adresează milenialilor.

   Ce sa întâmplat cu Elise Bauer?

   După o rulare de 13 ani, Elise Bauer, una dintre cele mai de succes bloggerite alimentare din lume, și-a vândut blogul și afacerea Simply Recipes. Fexy Media, o firmă de investiții în media digitală care deține și Serious Eats, a cumpărat site-ul pentru o sumă nedezvăluită.

   Are Delish o carte de bucate?

   Delish.com le adresează iubitorilor de mâncare care nu se simt bucătari – și o fac prin rețete utile, care pot fi împărtășite, care sunt la fel de distractive de urmărit pe cât sunt de făcut. Acum, au înghesuit toată acea nebunie și divertisment în prima lor carte de bucate.

   Este Delish legitim?

   Delish este un loc minunat pentru a găsi rețete și articole la modă despre mâncare și divertisment. Site-ul în ansamblu se concentrează pe articole la modă despre ceea ce este în prezent favoritul printre cititori, utilizatori și publicul larg. … Evaluările de dificultate aplicate rețetelor de pe site este o altă caracteristică grozavă.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE