fbpx
25.5 C
New York City
luni, aprilie 15, 2024

Cât de eficiente sunt reclamele pe Facebook?

Rata medie de conversie a reclamelor Facebook în toate industriile este de 9,21%, mult mai mare decât rata de conversie Google Ads. Notă: Deoarece campaniile de publicitate Facebook pot avea mai multe obiective diferite, numai acele campanii cu obiectivul de conversie au fost luate în considerare la calcularea ratei medii de conversie.

În ceea ce privește acest, Care este rentabilitatea medie a reclamelor Facebook?
Conform benchmark-urilor pentru reclame Facebook ale Wordstream, rata medie de conversie pentru reclamele Facebook plătite în toate industriile este de 9,21%. În urma acestei concluzii, am putea spune că o rată de conversie „bună” pentru reclamele tale Facebook ar trebui să fie în jur de 10% sau mai mult.

Apoi, De ce eșuează reclamele Facebook?
În afara așteptărilor nerealiste, există multe motive pentru care reclamele Facebook eșuează efectiv. Ele pot fi împărțite în două găleți principale: greșeli tehnice și greșeli creative. Greșelile tehnice includ lucruri precum instalarea defectuoasă a pixelului Facebook, structura slabă a campaniei publicitare și bugetarea incorectă.

Întrebări frecvente:

Care este un cost bun pe clic pe Facebook?

CPC-ul Facebook (costul pe clic) pentru majoritatea industriilor este între 0,70 USD și 1,01 USD. CPM-ul mediu (costul pentru 1000 de vizualizări) este de aproximativ 8,00 USD – 10,00 USD. Rata medie de clic (CTR) pentru reclamele Facebook din toate industriile este de 0,90%.

Care este un cost bun pentru 1000 de afișări?

Costul mediu pentru 1000 de afișări în 2019 a fost de 5,12 USD.

Ce este un profit bun pentru o reclamă pe Facebook?

Dar care este rentabilitatea medie a cheltuielilor publicitare la care ar trebui să te uiți? Peste 30 de respondenți intervievați împărtășesc de 6-10 ori randamentul mediu al cheltuielilor publicitare. O majoritate apropiată spun, de asemenea, că de 4-5 ori este cheltuiala medie publicitară. Doar aproximativ 5% spun că rentabilitatea medie a cheltuielilor publicitare este mai mare de 80 de ori.

Reclamele Facebook sunt grele?

Reclamele Facebook sunt foarte grele.

Nu numai că trebuie să alegi imaginile potrivite, dar trebuie să ai și un talent pentru copia potrivită, care se potrivește cu liniile directoare ale Facebook, în timp ce rezonează cu publicul tău. Toate acestea trebuie împachetate cu grijă în Editorul de putere al Facebook.

De ce nu ajunge la nimeni postarea mea optimizată pe Facebook?

Dacă există mai multe postări în pagină care rulează decât s-a estimat atunci când ați amplificat postarea, prețul va crește, iar acoperirea va scădea. Veți fi taxat doar pentru acoperirea reală a anunțului dvs. Îmbunătățirea unei postări care a fost direcționată către o anumită locație sau limbă vă poate reduce, de asemenea, acoperirea.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE