fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Mai poți face reclame carusel pe facebook?

Formatul de anunț carusel este disponibil pentru Facebook, Instagram, Messenger și Audience Network și vă permite să prezentați până la 10 imagini sau videoclipuri într-un singur anunț, fiecare cu propriul link. … Puteți alege să lăsați Facebook să optimizeze ordinea imaginilor carusel, în funcție de performanța fiecărui card.

  Ținând cont de acest lucru, Cum postez carusel pe Facebook 2020?
  Mergeți pentru a încărca o fotografie/video și selectați Creați un carusel de fotografii.

  Apoi adăugați linkul. Acesta va popula imaginile și vă va permite să adăugați mai multe. Apoi, adăugați linkul. Facebook vă va popula imaginile în postarea carusel.

  Apoi, Caruselul este încă disponibil pe Facebook?
  Ai observat că nu mai poți crea postări CAROUSEL pe Pagina ta de Facebook? Adică dacă utilizați Creator Studio sau Publishing Tools. … În plus, Facebook a schimbat *complet* modul în care edităm videoclipurile live anterior. În Studioul de creație, acum ești dus la Live Producer și este foarte ciudat.

   Întrebări frecvente:

   Puteți crea o postare carusel pe Facebook?

   Puteți crea o postare carusel direct pe pagina contului dvs. Când lipiți sau introduceți un link către o postare pe care o doriți pe peretele dvs., este generată o previzualizare. Conectați-vă la pagina dvs. de Facebook și descărcați, de asemenea, aplicația Facebook Ads Manager. … Faceți clic pe el pentru a începe să vă creați postarea în carusel.

    Cât de lungi pot dura anunțurile carusel?

    Când vine vorba de lungimea copiei pe Carousel Ads, Facebook recomandă: 90 de caractere pentru post copy. 40 de caractere în titlu. 20 de caractere în descrierea linkului.

    Ce dimensiune au reclamele carusel Facebook?

    Dimensiunile și liniile directoare ale imaginii anunțului carusel

    Lățimea și înălțimea minimă de 600 de pixeli (minimum 254 x 133 pixeli pentru Messenger Home Carousel Ads). Minim 2 carduri și maxim 10 carduri per anunț carusel. Raportul recomandat este de 1:1. Dimensiunea maximă a imaginii de 30 MB.

    Câte imagini poți avea într-un carusel de Facebook?

    Formatul de anunț carusel este disponibil pentru Facebook, Instagram, Messenger și Audience Network și vă permite să prezentați până la 10 imagini sau videoclipuri într-un singur anunț, fiecare cu propriul link.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE