fbpx
9.5 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ce este analiza Yoast?

Yoast SEO Premium adaugă și mai multe funcții

 • Yoast SEO Premium are o analiză avansată care recunoaște toate formele de cuvinte ale expresiei cheie de focalizare. Formele cuvintelor sunt forme gramaticale ale expresiei cheie. Acest lucru funcționează și pentru verificări în analiza SEO, cum ar fi metadescrierea, titlul, slug-ul și subtitlurile.

De asemenea întrebarea este, Cum îmi verific lizibilitatea pe Yoast? Puteți găsi analiza de lizibilitate în bara laterală Yoast din WordPress și Shopify. În WordPress puteți găsi, de asemenea, verificările de lizibilitate în caseta meta Yoast de sub postarea sau pagina pe care o editați. Este foarte ușor să utilizați analiza pentru a vă îmbunătăți conținutul.

În ceea ce privește acest, Cât de importantă este lizibilitatea Yoast? Știm că este dificil să scrieți copii care pot fi citite. Scrierea unui text care nu poate fi citit este o greșeală pe care o vedem destul de des. De aceea am dezvoltat o analiză de lizibilitate în Yoast SEO. Acesta verifică, de exemplu, dacă propozițiile tale nu sunt prea lungi, dacă nu folosești vocea pasivă prea des și dacă lungimea paragrafelor este în regulă.

Întrebări frecvente:

Care este nivelul clasei Flesch?

Nivelul de clasă Flesch Kincaid este o formulă de lizibilitate utilizată pe scară largă care evaluează nivelul aproximativ de citire a unui text. … Dacă un text are un nivel Flesch Kincaid de 8, aceasta înseamnă că cititorul are nevoie de un nivel de citire de nota 8 sau mai sus pentru a-l înțelege.

  Ce este lizibilitatea Yoast?

  Verifică lungimea propoziției și a paragrafelor

  • Sunt ușor de înțeles. Analiza de lizibilitate din Yoast SEO verifică conținutul dvs. pentru propoziții lungi și le indică pentru a le remedia. De asemenea, Yoast SEO verifică dacă există paragrafe prea lungi. Paragrafe lungi pentru un zid de text care ar putea fi greu de cucerit de către utilizatori.

  Ce scor de lizibilitate ar trebui să ținesc?

  În secțiunea Lizibilitate, veți vedea un scor numeric. Cu cât numărul este mai mare, cu atât este mai ușor să citiți documentul. În cele mai multe cazuri, ar trebui să urmăriți un scor de 60 sau mai mare. Cu un scor de 60, documentul tău va fi ușor de citit pentru majoritatea oamenilor cu studii de cel puțin clasa a opta.

  Funcționează Yoast pe Shopify?

  Obțineți acces la Academia Yoast SEO

  Dacă cumpărați Yoast SEO pentru Shopify, veți avea acces la peste 7 cursuri acționabile cu subiecte precum comerțul electronic, cercetarea cuvintelor cheie, scrierea de copywriting și SEO tehnic.

  Care este importanța lizibilității ca caracteristică de conținut?

  Lizibilitatea înseamnă a face conținutul clar și ușor de înțeles pentru cea mai mare audiență posibilă. Concentrarea pe lizibilitate crește șansa ca publicul țintă să citească și să interacționeze cu conținutul pe care îl publicați. Din acest motiv, lizibilitatea ar trebui să fie o parte naturală a managementului dvs. de conținut.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE