fbpx
9.2 C
New York City
joi, martie 23, 2023

De ce nu pot vedea imagini în Teams?

Dacă Teams nu poate încărca imagini în canale sau chat-uri, atunci puteți încerca să ștergeți memoria cache a programului de pe computer. Pentru aceasta, închideți forțat Microsoft Teams din Managerul de activități. Sub acest folder, deschideți fiecare subfolder și ștergeți aceste fișiere și subfolder în fiecare dintre ele: blob_storage.

Apoi, Puteți vedea capturi de ecran în Teams? Microsoft Teams nu va putea detecta o captură de ecran realizată de o aplicație de captură de ecran terță parte – există zeci de astfel de aplicații disponibile. Dacă aplicația de captură de ecran pe care o alegeți emite un sunet de clic pe cameră, s-ar putea să doriți să o dezactivați sau să dezactivați sunetul Teams chiar înainte de a face captura de ecran.

Pe lângă asta, Cum folosești GIF-urile în Microsoft Teams? Microsoft Teams este echipat cu o mulțime de GIF-uri pe care le puteți folosi pentru a adăuga expresie chaturilor dvs. Pentru a adăuga un GIF, faceți clic pe imaginea „GIF” sub caseta „introduceți un mesaj nou”.

Întrebări frecvente:

De ce nu pot vedea videoclipuri pe Microsoft Teams?

Re: Nu pot vedea participanții

S-ar putea să aveți unele probleme de conectivitate (nu este probabil, deoarece vedeți videoclipuri când cineva partajează). Există o setare care vă permite să dezactivați toate videoclipurile primite, verificați ca unul să nu fie activat. Dacă încă vedeți această problemă, încercați să ștergeți memoria cache a echipei.

Cum văd atașamentele în chat-ul Teams?

Pentru a accesa și gestiona fișierele direct din Teams, faceți clic pe fila Fișiere din partea de sus a unui chat. Aici, puteți încărca un fișier accesând fila Fișiere a unui chat și selectând Partajare. Toate fișierele încărcate în fila Fișiere vor apărea în chat ca partajate.

Cum descarc o imagine de la o echipă?

Din Teams de pe desktop sau de pe web, puteți descărca orice fișier pe care îl vedeți în Teams, indiferent dacă este în fila Fișiere a unui canal, trimis într-un mesaj sau stocat într-un dosar OneDrive. Selectați Mai multe opțiuni de lângă numele fișierului și apoi Descărcați.

Puteți previzualiza fotografiile în Teams?

Unul dintre colegii mei a încărcat imagini pentru cursanții ei într-o echipă, dar nu puteți vedea imaginea în echipe. Trebuie să îl descărcați și numai atunci puteți vedea imaginea.

Puteți previzualiza videoclipul pe Teams?

Când sunteți într-o întâlnire, previzualizați videoclipul înainte de a porni camera: treceți cursorul peste Porniți camera pentru a previzualiza videoclipul. Previzualizați modul în care doriți să apară: selectați Încețoșează fundalul pentru a vă estompa fundalul.

Puteți previzualiza documentele în Teams?

Puteți previzualiza sute de tipuri de fișiere în Microsoft Teams, OneDrive și SharePoint, fără a instala aplicația folosită pentru a crea fișierul.

Puteți spune dacă cineva vă înregistrează în Teams?

atunci când utilizați funcția de înregistrare a echipelor, toți participanții la întâlnire sunt anunțați despre înregistrare. dar nu spune cine înregistrează.

Echipele Microsoft vă urmăresc activitatea?

Rapoartele Teams arată date pentru utilizatorii activi și canalele active. De exemplu, dacă un utilizator din organizația dvs. nu este activ în Teams în intervalul de date pe care l-ați specificat pentru un raport, datele pentru acel utilizator nu sunt incluse în raportul respectiv.

Puteți să înregistrați o întâlnire Teams fără ca cineva să știe?

Dacă doriți să înregistrați Teams Meetings fără ca cealaltă persoană să cunoască sau să captureze Teams Meeting ca invitat, puteți încerca un înregistrator de ecran puternic terță parte – EaseUS RecExperts pentru Windows. Acest software de înregistrare a ecranului este unul dintre cele mai bune programe gratuite de înregistrare a ecranului pentru utilizatorii de Windows.

Cum apreciați echipele Microsoft?

Pentru a adăuga o reacție emoji, țineți apăsat mesajul la care doriți să adăugați o reacție. Apoi, selectați reacția dorită și urmăriți cum apare în colțul din dreapta sus al mesajului.

De ce nu pot vedea GIF-urile în echipe?

Goliți memoria cache

Dacă Microsoft Teams nu va afișa imagini, deconectați-vă de la contul dvs. și închideți aplicația. Apoi relansați Teams și conectați-vă din nou. Această soluție rapidă va șterge memoria cache a clientului. Verificați dacă Teams afișează cu succes imagini și GIF-uri acum.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE