fbpx
7.4 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Ce este considerat un indice h bun?

Ce este un indice h bun? Hirsch consideră că, după 20 de ani de cercetare, un indice h de 20 este bun, 40 este remarcabil și 60 este cu adevărat excepțional. În lucrarea sa, Hirsch arată că oamenii de știință de succes au, într-adevăr, indici h mari: 84% dintre câștigătorii premiului Nobel pentru fizică, de exemplu, au avut un indice h de cel puțin 30.

În mod similar, Care este un indice h mediu necesar pentru pozițiile academice?
Am constatat că, în medie, profesorii asistenți au un indice h de 2-5, profesorii asociați 6-10 și profesorii titulari 12-24. Acestea sunt doar valori medii sau mediane – distribuția valorilor la fiecare rang este foarte largă. Dacă speri să câștigi un premiu Nobel, indicele tău h ar trebui să fie de cel puțin 35 și, de preferință, mai aproape de 70.

De asemenea a fost întrebat, Este bun un indice h de 40?
Potrivit lui Hirsch, o persoană cu 20 de ani de experiență în cercetare cu un indice h de 20 este bun, 40 este grozav și 60 este remarcabil.

Întrebări frecvente:

Ce este indexul h în Google Scholar?

Indicele h al unei publicații este cel mai mare număr h, astfel încât cel puțin h articole din publicația respectivă au fost citate de cel puțin h ori fiecare. De exemplu, o publicație cu cinci articole citate de, respectiv, 17, 9, 6, 3 și 2, are indicele h de 3.

Câte citări pe an sunt bune?

Care este un număr bun de citări? Cu 10 sau mai multe citări, lucrarea dvs. se află acum în primele 24% dintre cele mai citate lucrări la nivel mondial; aceasta a crescut la primele 1,8% pe măsură ce ajungeți la 100 sau mai multe citări. Mesajul principal: media citată pe manuscris este clar sub 10!

Este bun un factor de impact de 2,5?

Un factor de impact de 1,0 înseamnă că, în medie, articolele publicate acum un an sau doi ani au fost citate o singură dată. Un factor de impact de 2,5 înseamnă că, în medie, articolele publicate în urmă cu un an sau doi au fost citate de două ori și jumătate.

Cum crește indicele h?

Publicarea multor articole foarte citate vă va crește indicele h. … De exemplu, dacă ai un h-index de 7, înseamnă că ai publicat 7 lucrări, fiecare dintre ele citată de cel puțin 7 ori. Dacă sunteți o „minune cu o singură lovitură”, cu o singură lucrare care are multe citări, aceasta va fi afișată într-un indice h scăzut.

  Ce înseamnă h-index?

  Indicele h este o măsurătoare la nivel de autor care măsoară atât productivitatea, cât și impactul citațiilor ale publicațiilor, utilizată inițial pentru un om de știință sau un savant. … Indexul se bazează pe setul celor mai citate lucrări ale omului de știință și pe numărul de citări pe care le-au primit în alte publicații.

   De câte ori a fost citat Chomsky?

   De fapt, cele 3.874 de citări ale sale în Arts and Humanities Citation Index între 1980 și 1992 îl fac cea mai citată persoană în viață din acea perioadă și a opta sursă cel mai citată în general – chiar după faimosul psihiatru Sigmund Freud și chiar înaintea filosofului Georg Hegel.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE