fbpx
20.7 C
New York City
marți, septembrie 27, 2022

Ce este descărcarea Synology?

Download Station este o aplicație de descărcare bazată pe web, care vă permite să descărcați fișiere de pe Internet prin BT, FTP, HTTP, NZB, FlashGet, QQDL și eMule și să vă abonați la fluxuri RSS pentru a vă ține la curent cu cele mai recente sau mai recente BT.

De asemenea a fost întrebat, Cum folosesc eMule Synology? Faceți clic pe pictograma roată de lângă câmpul de căutare din partea de sus a Download Station, accesați Download Station > General și bifați Enable eMule downloads. Dacă există mai multe volume pe Synology NAS, puteți alege din meniul derulant pentru a specifica locația temporară pentru stocarea fișierelor care sunt descărcate.

În ceea ce privește acest lucru, Cum descarc videoclipuri YouTube pe Synology? Va depinde de viteza conexiunii dvs. la internet. Acum deschideți browserul și introduceți http://Synology-ip-address:8084 Copiați și inserați o adresă URL YouTube la alegere, selectați calitatea audio sau video, marcați Modul de descărcare multiplă dacă există mai multe adrese URL, apoi faceți clic pe Descărcare.

Întrebări frecvente:

Ce sunt descărcările eMule?

Un client gratuit de partajare de fișiere peer-to-peer (P2P).

Până în prezent, eMule este unul dintre cei mai mari și mai de încredere clienți de partajare a fișierelor P2P din lume. eMule include funcții de căutare avansate, verificări ale fișierelor pentru a detecta corupții în timpul descărcării, o funcție de previzualizare în timpul descărcării și un sistem de creditare pentru a recompensa încărcările frecvente.

Synology are un browser web?

Browserul Firefox, cunoscut și ca Mozilla Firefox sau pur și simplu Firefox, este un browser web gratuit și open-source dezvoltat de Mozilla. În acest ghid pas cu pas, vă voi arăta cum să instalați Firefox pe Synology NAS folosind Docker. …

  Ce este Synology File Station?

  File Station este un instrument de gestionare a fișierelor ușor de utilizat, care permite utilizatorilor DSM prin Internet să acceseze folderele Synology NAS cu browserele lor web. Lansând două sau mai multe stații de fișiere, puteți gestiona toate datele dvs. Synology NAS trăgându-le și plasându-le între diferite stații de fișiere.

  Cum îmi activez stația de descărcare?

  Sub Aplicațiile mele, faceți clic pe săgeata albastră de lângă Stația de descărcare și faceți clic pe Oprire. Așteptați ca aplicația Download Station să dispară. Apoi faceți clic din nou pe săgeata albastră și faceți clic pe Start. Odată ce aplicația termină de pornire, faceți clic pe Deschidere și Descărcare stația a funcționat din nou pentru mine.

  Cum descarc fișiere eMule?

  eMule poate fi descărcat de pe site-ul proiectului eMule: http://sourceforge.net/projects/emule. Alegeți versiunea INSTALATOR pentru descărcare. După descărcarea versiunii de instalare a celei mai recente versiuni de eMule, faceți dublu clic pe fișierul EXE.

  Cine a creat eMule?

  Istorie. Proiectul eMule a fost început pe 13 mai 2002 de Hendrik Breitkreuz (cunoscut și sub numele de Merkur), care a fost nemulțumit de clientul original eDonkey2000. De-a lungul timpului, mai mulți dezvoltatori s-au alăturat efortului. Sursa a fost lansată pentru prima dată la versiunea 0.02 și publicată pe SourceForge pe 6 iulie 2002.

  BearShare este încă disponibil?

  Din 12 iunie 2016, BearShare nu mai este disponibil pentru descărcare. Pagina oficială cu un mesaj care anunță întreruperea acesteia a rămas activă până în martie 2017.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE