fbpx
15.3 C
New York City
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Cum folosesc căutarea vizuală pe pinterest?

Pinterest și-a îmbunătățit funcționalitatea de căutare vizuală cu un nou design care facilitează realizarea și încărcarea fotografiilor. Utilizatorii pot acum să salveze fotografiile pe care le fac cu camera Pinterest Lens, ceea ce nu era posibil să facă înainte.

Apoi, Cum găsesc vizual imagini similare pe Pinterest? Atingeți instrumentul de căutare din colțul unui Pin, trageți instrumentul de zoom peste lampă și derulați în jos pentru Pinuri similare vizual. Miezul sistemului nostru de căutare vizuală este modul în care reprezentăm imaginile și a fost construit în doar câteva luni de o echipă de patru ingineri.

Ținând cont de acest lucru, Pinterest a scăpat de căutarea de imagini? Pinterest vă va permite acum să căutați produse folosind orice imagine pe care o găsiți online, fără a vizita Pinterest.

Întrebări frecvente:

De ce nu pot căuta nimic pe Pinterest?

Remediați o problemă cu butonul de browser Pinterest

Goliți memoria cache și cookie-urile pentru a elimina orice fișiere temporare care ar putea cauza probleme. Activați Javascript în browserul dvs. Actualizați-vă browserul. Dezactivează alte extensii una câte una pentru a vedea dacă o extensie interferează.

Unde este camera în Pinterest?

Pentru a căuta în Pinterest folosind camera telefonului, accesați fila de căutare și atingeți butonul roșu al camerei. Aceasta vă va deschide camera în Pinterest. Înregistrați-vă și Pinterest va oferi câteva cuvinte cheie, urmate de pini care se potrivesc cu acele cuvinte cheie.

Unde este pictograma camerei pe Pinterest?

Dacă aveți cea mai recentă versiune a aplicației Pinterest pe dispozitivul Apple sau Android, aveți deja Pinterest Lens. Este simplu de utilizat. Scoateți telefonul, deschideți aplicația Pinterest și faceți clic pe pictograma camerei din dreapta barei de căutare.

De ce nu îmi pot vedea panourile pe Pinterest 2021?

Dacă toate Pinurile și panourile dvs. lipsesc sau arată diferit, ar putea fi din cauza: vă vedeți fila Creat. Pentru a reveni la panourile dvs., faceți clic pe fotografia de profil, apoi faceți clic pe Salvat. Ați șters indicatorul sau panoul. Una dintre problemele majore cu Pinterest (serios!) este ace furate.

Puteți căuta panouri pe Pinterest?

Găsiți panouri din căutare

Găsirea panourilor pe Pinterest este disponibilă în prezent numai pe desktop. Puteți urmări panouri individuale atingând pictograma punctelor de suspensie din colțul din dreapta sus al panoului și selectând Urmăriți. Găsirea panourilor pe Pinterest este disponibilă în prezent numai pe desktop.

Cum îmi fac ca pinii să fie căutați pe Pinterest?

Pentru a vă clasa mai sus în rezultatele căutării din panouri pentru anumite cuvinte cheie, plasați-le cât mai aproape de începutul titlului dvs. Pentru a crește șansele de a apărea în rezultatele căutării Pins, includeți cuvintele cheie pentru care doriți să fiți găsit cât mai devreme posibil în descrierea pinului dvs.

De ce pinurile mele nu apar în căutarea Pinterest?

Ar putea exista multe motive pentru care PIN-ul dvs. nu este afișat în căutare. Nu există cuvinte cheie relevante în descrierea PIN. Nu există cuvinte cheie relevante în forumul în care a fost fixat. SEO și cuvintele cheie sunt atât de importante în Pinterest.

Cum văd panourile pe care le urmăresc pe Pinterest 2020?

În dreapta numelui tău, scrie #Followers și #Following. Faceți clic pe #Following și veți vedea Topics, People, Boards. Faceți clic pe Panouri și toate panourile pe care le urmați vor fi acolo pentru a le derula.

Cum vezi Pinurile vizualizate recent pe Pinterest?

Doar accesați bara de căutare și faceți clic pe ea. Toate căutările dvs. cele mai recente vor apărea acolo.

Cum vezi toate panourile în care este salvat un PIN?

Dacă derulați în jos, sub imaginea și descrierea unui pin, veți vedea ceva de genul „+203 panouri” și imagini cu câteva plăci diferite care au și pinul. Faceți clic pe „+203 panouri” și va apărea o listă verticală de panouri.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE