fbpx
15 C
New York City
vineri, aprilie 12, 2024

Ce este descrierea imaginii WordPress?

Câmp de descriere a imaginii. Acesta este textul descriptiv care apare pe pagina atașată a imaginii.

De asemenea oamenii întreabă, Care este diferența dintre legendă și descriere în WordPress?
Subtitrare – va apărea pe postarea de blog dacă completați datele (nu aveți nevoie de subtitrare dacă nu doriți ca textul să fie afișat sub imagine). Alt-Text – în cazul în care cititorii nu pot încărca imaginea, aceste date vor apărea în schimb (opțional și). Descriere – este opțională.

În mod similar, Ce înseamnă descrierea imaginii?
Descrierea imaginii: o explicație detaliată a unei imagini care oferă acces textual la conținutul vizual; cel mai adesea folosit pentru grafică digitală online și în fișiere digitale; poate fi folosit ca text alternativ în codificare pentru a oferi acces la informații mai complete.

Întrebări frecvente:

Care este descrierea imaginii pentru SEO?

Textul alternativ este folosit pentru a descrie imaginea pentru motoarele de căutare și cititoarele de ecran. Pe de altă parte, legenda este folosită pentru a descrie imaginea pentru toți utilizatorii. Textul alternativ nu este vizibil pe site-ul dvs., în timp ce subtitrările sunt vizibile sub imaginile dvs. Textul alternativ este crucial pentru un SEO mai bun al imaginii pe site-ul dvs.

Care este diferența dintre descrierea imaginii și textul alternativ?

O descriere a unei imagini oferă mai multe detalii decât textul alternativ și permite cuiva să învețe mai multe despre ceea ce este într-o imagine care depășește textul alternativ. Textul alternativ oferă utilizatorului cele mai importante informații, în timp ce descrierile imaginilor oferă detalii suplimentare.

Textul alternativ și descrierea pot fi aceleași?

Repetarea aceluiași text atât în ​​subtitrare, cât și în textul alternativ

Subtitrările sunt vizibile pentru utilizatorii văzători, dar este posibil să nu includă întotdeauna elemente descriptive ale unei imagini. Deși textul alternativ și subtitrările servesc unor scopuri diferite, ocazional ele se suprapun. Din acest motiv, cele două nu ar trebui să includă niciodată text identic.

Care este diferența dintre legendă și descriere?

este că descrierea este o schiță sau o relatare a ceva în cuvinte; o portretizare sau o reprezentare în limbaj; o enumerare a calităților esențiale ale unui lucru sau specie, în timp ce legenda este (tipografie) antetul sau titlul descriptiv al unui document sau al unei părți a acestuia.

Cum adaug o imagine la descrierea mea WordPress?

Când o imagine este încărcată, pur și simplu faceți clic pe imagine și va apărea câmpul „Scrieți legendă…”. Puteți adăuga o legendă făcând clic pe aceasta. Dacă selectați imagini pre-adăugate din bibliotecă, puteți adăuga o legendă la fotografiile dvs. din secțiunea de metadate a imaginii din dreapta.

Imaginile au nevoie de subtitrări?

Ca și în cazul textului alternativ, o imagine necesită o legendă dacă transmite informații importante.

Cum scriu o descriere a unei imagini?

Descrierile imaginilor ar trebui să înceapă cu cuvintele „Descrierea imaginii”, pentru a indica ce este, în special pentru cei care folosesc cititoare de ecran. Descrierile imaginilor trebuie să fie primul comentariu la o imagine. Dacă adăugați o descriere la o imagine care are deja comentarii, trebuie doar să utilizați tasta de întoarcere pentru a adăuga câteva spații.

Cum funcționează descrierile imaginilor?

O descriere a unei imagini transmite aceleași informații sau echivalente pe care le-ar obține un cititor văzător atunci când se uită la o imagine, unei persoane cu dizabilități de imprimare, cum ar fi cei care sunt orbi sau cu deficiențe de vedere. Descrierile imaginilor pot fi incluse în conținutul digital sub două forme: alt-text și descriere lungă.

Cum scrii o descriere vizuală?

Cea mai simplă descriere vizuală folosește cuvinte obișnuite pentru a transmite ceea ce vede scriitorul. Mai întâi el sau ea trebuie să privească subiectul – încet, cu atenție și în mod repetat, dacă este posibil – pentru a identifica părțile care formează întregul.

Ar trebui să includeți culori în textul alternativ?

Î: Trebuie să menționați culorile, deoarece oamenii orbi nu pot vedea culoarea? … Cei care pot vedea (sau au văzut) culoarea pot găsi aceste informații utile în textul alternativ. Există și utilizatori văzători de cititoare de ecran.

    Ce este atributul titlului imaginii?

    Textul titlului imaginii este un atribut folosit pentru a oferi informații suplimentare despre imagine. Acestea fiind spuse, titlul imaginii nu este folosit pentru clasarea căutării, așa că nu este la fel de important pentru optimizare.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE