fbpx
15.9 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

De ce nu funcționează motorul de căutare YouTube?

Pentru a remedia căutarea YouTube care nu funcționează pe iPhone, utilizatorii vor dori să verifice mai întâi dacă au o conexiune stabilă la internet. … De asemenea, merită să ștergeți memoria cache a aplicației YouTube. Acest lucru se face cel mai bine prin ștergerea și reinstalarea aplicației prin App Store.

  În plus, De ce YouTube nu funcționează pe caseta mea Android? Reporniți dispozitivul. Opriți și porniți conexiunea de date mobile. Goliți memoria cache a aplicației YouTube. Dezinstalează și reinstalează aplicația YouTube.

  Având în vedere acest lucru, Care sunt problemele cu YouTube? YouTube se confruntă cu aceleași probleme ca Twitter și Facebook; managementul conținutului și lipsa de supraveghere. Ei nu vor să fie responsabili pentru forțele întunecate care își folosesc platformele pentru a răspândi mesaje dăunătoare sau conținut deranjant. De asemenea, sunt prea mari pentru a putea verifica fiecare tweet, postare de pe Facebook sau videoclip.

  Întrebări frecvente:

  Cum șterg memoria cache YouTube de pe iOS?

  Sterge istoricul de navigare.

  Asigurați-vă că există o bifă lângă „Cookie-uri, date site” și „Imagini și fișiere stocate în cache”. Atingeți Ștergeți datele de navigare.

  Ce sa întâmplat cu comentariile YouTube?

  În testul YouTube, secțiunea de comentarii a fost eliminată complet din partea de jos a paginii. În schimb, este mutat într-o nouă secțiune pe care utilizatorii o pot vizualiza numai după ce fac clic pe noul buton Comentarii, care poate fi găsit între butoanele Thumbs Down și Share, chiar sub videoclip.

  Ce se întâmplă dacă ștergi memoria cache YouTube?

  După ce ștergeți memoria cache și cookie-urile: unele setări de pe site-uri sunt șterse. … Unele site-uri pot părea mai lente, deoarece conținutul, cum ar fi imaginile, trebuie să se încarce din nou. Dacă sunteți conectat la Chrome, veți rămâne conectat pe site-urile web Google, cum ar fi google.com și youtube.com.

   De ce a cumpărat Google YouTube?

   Unul dintre motivele cheie pentru care Google a achiziționat YouTube a fost să intre în afacerea partajării video. Aceasta este o idee pe care compania a încercat-o și a testat-o ​​cu Google Videos și nu a reușit. Prin urmare, a fost o alegere ușoară pentru companie să achiziționeze YouTube, care la acea vreme făcea o treabă foarte bună la partajarea videoclipurilor.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE