fbpx
21.6 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Ce este funcția de căutare pe youtube?

Funcțiile de navigare sunt o categorie de surse de trafic în cadrul YouTube Analytics. În funcțiile Răsfoiți se află: Acasă, Istoricul vizionărilor, Abonamente, Vizionați mai târziu, Tendințe și Liste de redare personalizate.

Pe lângă asta, Funcția de navigare este bună pe YouTube?
Funcții de navigare YouTube. Când accesați pagina de pornire YouTube, vi se oferă imediat diverse videoclipuri legate de istoricul vizionărilor, precum și videoclipuri de înaltă performanță pentru tipuri similare de public.

Pe lângă asta, Care este mai bună căutarea pe YouTube sau videoclipurile sugerate?
„Studiile privind consumul YouTube au arătat că spectatorii tind să vizioneze mult mai mult atunci când primesc recomandări de la o varietate de canale, iar videoclipurile sugerate fac exact asta. Videoclipurile sugerate sunt clasate pentru a maximiza implicarea spectatorului.”

Întrebări frecvente:

Poți vedea cine îți vede canalul YouTube?

Poți vedea cine a vizionat videoclipurile tale de pe YouTube? Din păcate, vizionările unui videoclip YouTube nu sunt ca vizionările din povestea ta Instagram – nu poți vedea ce utilizatori vă urmăresc videoclipurile. … Analizele oferite de YouTube includ, de asemenea, informații precum durata de vizionare a utilizatorilor, sursele de trafic și câte persoane le-au distribuit.

  La ce folosește canalul prezentat pe YouTube?

  Pe YouTube, un canal „recomandat” este diferit din punct de vedere tehnic de un canal „recomandat”. … Un canal prezentat, pe de altă parte, este un canal care are videoclipuri despre care YouTube consideră – pe baza algoritmilor site-ului – merită vizionate și nu se bazează neapărat pe preferințele tale sau pe modelele de navigare pe Web.

   Cine este publicul țintă pentru YouTube?

   Dincolo de sex, YouTube are o diferență de vârstă. Acum un deceniu, este suficient de mainstream pentru a avea o acoperire demografică largă. Chiar și bătrânii urmăresc videoclipuri, deși nu la gradul milenials. În total, YouTube are o audiență uriașă, ajungând la 81,2% dintre utilizatorii de internet din SUA, potrivit datelor comScore.

   Ce sunt vizualizările false pe YouTube?

   Dacă YouTube detectează vizionări artificiale în videoclipul dvs., există riscul ca videoclipul să fie eliminat sau ca canalul să fie interzis. Dar chiar dacă scapi cu asta, mai există un preț de plătit. De cele mai multe ori, vizualizările plătite apar prin intermediul unor roboți programați sau al unor persoane reale (deseori cu reședința în țările în curs de dezvoltare).

   De ce îmi elimină YouTube vizualizările?

   Potrivit YouTube, vizionările care dispar sunt rezultatul măsurilor standard de precauție luate împotriva roboților.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE