fbpx
12 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce este youglish?

Youglish este un instrument online conceput pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și îmbunătățească pronunția în limba lor țintă (engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză, chineză).

În ceea ce privește acest, Cum folosești YouGlish? YOUGLISH – Youglish

Introduceți un singur cuvânt sau o expresie, alegeți Marea Britanie, SUA sau toate pronunțiile, apoi un videoclip subtitrat apare în rezultate și începe redarea automat. Rezultate suplimentare sunt disponibile făcând clic pe un buton săgeată de sub videoclip. YOUGLISH are un mod restricționat pe care îl puteți folosi în sala de clasă.

În ceea ce privește acest, Ce înseamnă YouGlish? YouGlish este o modalitate foarte simplă de a învăța pronunția corectă a cuvintelor, auzindu-le rostite pe videoclipurile de pe YouTube. … Acest instrument folosește YouTube pentru a oferi pronunția acceptată a cuvintelor în diferite limbi, angajând vorbitori nativi.

  Întrebări frecvente:

  YouGlish este gratuit?

  YouGlish este una dintre cele mai bune modalități de a învăța pronunția cuvintelor, pentru multe limbi, auzindu-l rostit clar în videoclipurile de pe YouTube. Acesta este un instrument gratuit care poate fi accesat de oricine dintr-un browser web.

  Puteți căuta un cuvânt într-un videoclip de pe YouTube?

  Este ușor să găsești locul exact în orice videoclip YouTube utilizând funcția de căutare a browserului, împreună cu funcția de subtitrări de pe YouTube. … Apăsați Ctrl + F (Windows) / Cmd + F (Mac) pentru a deschide funcția de căutare a browserului dvs. Introduceți cuvântul sau termenul pe care doriți să îl căutați.

   Cum esti in engleza?

   „Cum stă treaba?” este puțin mai informal decât „Ce mai faci?”. Dar, este totuși o expresie generală foarte bună pe care o poți folosi cu majoritatea oamenilor. În țările vorbitoare de engleză, ar fi bine să folosești această expresie cu cineva mai în vârstă decât tine (cum ar fi șeful tău), cu condiția să ai un pic de relație cu el.

   Cum se pronunță turmericul?

   Pronunția corectă a turmericului, verdictul este în… Este tur-mur-ick, conform Dicționarului Merriam-Webster.

   Cum pronunți GIF?

   „Se pronunță JIF, nu GIF.” La fel ca untul de arahide. „Dicționarul englez Oxford acceptă ambele pronunții”, a spus Wilhite pentru The New York Times. „Greșesc. Este un „G” moale, pronunțat „jif”.

   Cum pot descărca videoclipul de pe YouTube?

   Deschideți aplicația YouTube și accesați videoclipul pe care doriți să îl descărcați. Faceți clic pe pictograma cu trei puncte plasată sub videoclip. Faceți clic pe Descărcare video. Odată ce descărcarea este finalizată, utilizatorii o pot găsi în Bibliotecă > Descărcări.

   Poti sa spui anime?

   În întreaga lume, termenul anime reprezintă media animată sau stilul tipic animelor care provine din Japonia. Stilul anime derivă din manga cu benzi desenate. … Vorbitorii de engleză pronunță adesea anime ca Ah-nee-mey, dar aceasta este o anglicizare a cuvântului. Pronunția corectă a anime-ului este Ah-nee-meh.

    Cum se pronunță Qatar?

    În general, este acceptabil să spui Qatar ca kuh-TAR sau cutter. Cea mai autentică versiune a pronunțării Qatarului în arabă este probabil mai apropiată de kuh-ter (cu accentul/flexiunea corectă) Majoritatea oamenilor din Occident, chiar și călătorii frecventi, folosesc probabil kuh-TAR și recunosc mai bine acea pronunție Qatar.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE