fbpx
5.3 C
New York City
luni, martie 20, 2023

Ce este un brief de conținut SEO?

Un brief de conținut este un document care vă ajută pe dvs. și pe scriitor să înțelegeți ce doriți de la conținutul dvs. și cum doriți să fie realizat. Pentru a crea conținut care vizează clasarea pentru o anumită interogare pe Google, va trebui să scrieți un brief de conținut orientat spre SEO. Cele mai bune rezumate de conținut includ în general: Cuvânt cheie țintă. Număr de cuvinte.

Având în vedere acest lucru, Ce este un brief de conținut?
Un brief de conținut este un document care comunică direcția pe care ar trebui să o ia un conținut de marketing – cum ar fi un studiu de caz, un raport sau o postare pe blog. Managerii, editorii și clienții de marketing de conținut le folosesc pentru a le spune scriitorilor, reclamelor și agențiilor exact ceea ce caută dintr-o bucată de conținut.

Apoi, Cum arată un brief de conținut?
Un brief de conținut poate include cu siguranță unele dintre aceste elemente. Totuși, în cele mai multe cazuri, este specific conținutului scris care ia de obicei forma unei postări pe blog, articol de lungă durată, pagină de produs/categorie, recenzie de produs și așa mai departe.

Întrebări frecvente:

Cât de lung ar trebui să fie un brief?

Pentru a fi eficientă, lungimea unui brief de emisiune nu trebuie să depășească două pagini (fața și spatele unei coli de hârtie). De aceea, uneori sunt denumite o pagină.

Care este un exemplu scurt?

Exemple scurte sunt folosite pentru a ilustra în continuare un punct care poate să nu fie imediat evident pentru toți membrii publicului, dar care nu este atât de complex încât să necesite un exemplu mai lung. Exemple scurte pot fi folosite de prezentator ca o parte sau pe cont propriu.

Ce face un brief bun?

Păstrați-l scurt și dulce – fiți cât de scurt puteți fi.

Având în vedere acest lucru, un brief nu trebuie să includă toate informațiile disponibile. Documentul trebuie să fie clar, ușor de scanat și ușor de acționat – nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute pentru a înțelege proiectul și obiectivele acestuia.

Câte cuvinte sunt într-un scurt?

Din literele din cuvântul scurt pot fi făcute 25 de cuvinte.

Citeți pe scurt răspuns?

Răspunsul scurt citează statutul de control sau cazul fundamental (de exemplu, Miranda) în declarația regulii; cu toate acestea, Răspunsul Scurt evită citarea cazurilor neseminale. Răspunsul succint aplică în mod concis și precis regula faptelor cheie, determinante, în rezumatul aplicației mai ample din Discuție.

Ce este un rezumat bun de conținut?

Iată ce face un brief bun: stabilește în mod clar și concis așteptările tale (deci fii specific). Acesta concentrează mintea creatorului de conținut asupra zonelor de cea mai mare importanță. Îl încurajează pe creatorul de conținut să facă o treabă amănunțită, mai degrabă decât o treabă „va face”.

Ce înseamnă conținut scurt?

Un brief de conținut este un set de instrucțiuni care îi spune scriitorului tot ce trebuie să includă pentru a produce conținut complet și eficient. Rezumatul dvs. de conținut ar trebui să fie un ghid uniform pe care creatorii dvs. de conținut îl pot urma atunci când creează media pentru compania dvs. sau un client, inclusiv: postări de blog. Pagini de destinație.

Cât durează un brief creativ?

De obicei, lungimea nu depășește două pagini, stabilește direcția, definește publicul(ele), se concentrează pe mesajele cheie și arată rezultatele dorite pentru o campanie sau materiale SBCC. Brief-ul creativ face parte din faza de proiectare a procesului de comunicare.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE