fbpx
7.9 C
New York City
joi, aprilie 18, 2024

Ce fel de reclame nu sunt permise pe facebook?

Anunțurile nu trebuie să discrimineze sau să încurajeze discriminarea împotriva persoanelor pe baza atributelor personale, cum ar fi rasa, etnia, culoarea, originea națională, religia, vârsta, sexul, orientarea sexuală, identitatea de gen, starea de familie, dizabilitățile, starea medicală sau genetică.

În plus, Ce publicitate nu este permisă?
Potrivit clauzei 6 din Codul ASCI, produsele din tutun, alcoolul și jocurile de noroc sunt interzise să fie promovate. Reclamele pentru aceste produse sunt făcute indirect, uneori, pretinzând a fi reclame pentru alte produse. Publicitatea indirectă pentru aceste produse și servicii este interzisă.

La fel, De ce boostul nu este disponibil pe pagina mea de Facebook?
Boosting este marcat ca indisponibil

Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive: Încercați să promovați un eveniment trecut, pe care Facebook nu îl permite. Actualizați data evenimentului dvs. și încercați din nou să creșteți. Rolul paginii dvs. nu vă permite să sporiți postările.

Întrebări frecvente:

Pot difuza reclame pe o nouă pagină de Facebook?

Facebook oferă o suită de instrumente de publicitate pentru a se potrivi nevoilor tuturor agenților de publicitate. Pentru cei nou-nouță în publicitatea digitală, oferim instrumente ușoare de creare a reclamelor care vă permit să creați, să gestionați și să urmăriți succesul anunțurilor dvs. direct de pe Pagina dvs. de Facebook.

Este permis fumatul pe Instagram?

Utilizatorii de Facebook și Instagram, inclusiv cei sub 18 ani, sunt în continuare liberi să posteze și alte conținuturi legate de tutun și produse de vape. În conformitate cu noua politică, așa-numiții influenți care sunt plătiți pentru a promova produsele care conțin nicotină vor avea, de asemenea, voie să posteze conținut legat de produse din tutun și de vapoare.

Sunt permise țigările pe Instagram?

„Conținutul de marcă care promovează bunuri precum vaping, produse din tutun și arme nu va fi permis”, a spus Instagram într-o postare miercuri, adăugând că va începe aplicarea „în săptămânile următoare”.

TikTok permite reclamele cu alcool?

În timp ce politica de publicitate a TikTok interzice în prezent promovarea alcoolului, Perez a subliniat că platforma își reevaluează în mod constant reglementările pentru a menține un spațiu care să-și servească demografia în schimbare a utilizatorilor.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE