fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ce înseamnă când nu pot face publicitate pe Facebook timp de 30 de zile?

Utilizatorii care încalcă regulile Facebook pot petrece timp în ceea ce mulți numesc acum „Facebook Jail”, pierzând abilitățile de comentare și postare de la 24 de ore la 30 de zile sau, în cazuri mai grave, își pot pierde conturile pe termen nelimitat. … Facebook nu eliberează numărul de conturi pe care le restricționează.

  În ceea ce privește acest, Nu mai poți face publicitate pe Facebook? Există mai multe motive posibile pentru care contul dvs. de afaceri nu mai are permisiunea de a face publicitate: afacerea dvs. nu a respectat una sau mai multe dintre Politicile de publicitate Facebook. Prea multe dintre anunțurile dvs. au fost respinse. … Compania dvs. a participat la un comportament fraudulos sau s-a asociat cu conturi nedemne de încredere.

   În plus, De ce mi se interzice difuzarea reclamelor pe Facebook? De ce există restricții de publicitate pentru contul meu de Facebook, Pagina sau contul de Manager de afaceri? Pentru a menține Facebook în siguranță și pentru a asigura conexiuni autentice între oameni și companii, monitorizăm și investigăm comportamentul agenților de publicitate.

   Întrebări frecvente:

   Cum știu dacă sunt restricționat pe Facebook?

   Cum pot să-mi dau seama dacă un prieten mi-a împiedicat să-i văd postările? Singurul mod în care poți spune cu siguranță este să întrebi pe altcineva dacă poate vedea vreo postare de la acea persoană. Dacă ei pot vedea postările pe care tu nu le poți vedea, atunci vei ști că acea persoană te-a blocat să le vezi postările.

   Ce se întâmplă când contul tău este restricționat pe Facebook?

   Aceste restricții vă pot împiedica să vedeți anumite postări, să distribuiți singur postări, să trimiteți mesaje, să adăugați prieteni sau să reacționați la lucruri. Restricțiile sunt în mod normal temporare, dar infracțiunile repetate pot duce uneori la o interdicție pe termen lung.

   Câte banuri de 30 de zile poți primi pe Facebook înainte ca acestea să-ți dezactiveze contul?

   Facebook nu va elibera informații despre câte avertismente împotriva contului tău odată ce ai atins banul de 30 de zile. Se spune că utilizatorii vor juca sistemul. NOTĂ: GREVELE DUPUL 1 AN. Apoi ciclul începe din nou.

   Cum iti dai seama daca cineva te-a restrictionat?

   Deși este evident pentru cineva când a fost blocat – pentru că nu mai poate găsi acel utilizator pe platformă – nu va fi evident când a fost restricționat. Ei vor vedea postările acelui utilizator în feedul lor, așa cum o fac de obicei. Dar ei nu vor mai vedea când utilizatorul este online sau și-a citit mesajele.

   Cum îți dai seama dacă cineva îți ascunde postări pe Facebook?

   Derulați prin stâlpii de perete din mijlocul ecranului. Dacă toate postările sunt de la cealaltă persoană și ale tale lipsesc, el sau ea a ascuns postările tale.

   Pot împiedica pe cineva să-mi vadă postările de pe Facebook fără a-i anula prietenia?

   Atingeți numele unui prieten în lista dvs. de prieteni sau pe o postare a lor din fluxul de știri, atingeți butonul Prieteni, apoi atingeți Ia o pauză. În secțiunea Limitați ceea ce va vedea [numele prietenului], atingeți Vedeți opțiuni, apoi atingeți „Ascundeți postările de la [numele prietenului]”. Procedând astfel, prietenul va fi plasat pe lista ta cu restricții.

   Poți afla cine te-a raportat pe Facebook?

   Nu poți afla cine te-a raportat pe Facebook. Facebook păstrează confidențialitatea acestor informații, deoarece ar putea deveni o problemă dacă ai ști cine te-a raportat.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE