fbpx
15.3 C
New York City
luni, septembrie 25, 2023

Ce sa întâmplat cu seo ye ji?

La câteva zile după ce a fost acuzată că și-a controlat iubitul de atunci, actorul Kim Jung-hyun, în timp ce acesta filma drama romantică Time a MBC, Seo a fost acuzată de agresiune școlară, maltratare a personalului și falsificarea educației sale.

Având în vedere acest lucru, De ce a fost anulat Kim Jung Hyun? În 2018, Kim Jung Hyun a fost criticat pentru comportamentul său neprofesionist la conferința de presă pentru „Time”, de la care a renunțat ulterior din motive de sănătate. A fost recent raportat de către Dispatch că comportamentul său a fost manipulat de Seo Ye Ji, iubita lui la acea vreme.

De asemenea întrebarea este, Cu cine s-a întâlnit Son Ye Jin? Chiar în aceeași zi, ambele agenții au confirmat că Hyun Bin și Son Ye-jin au dezvoltat sentimente romantice unul pentru celălalt după ce au lucrat împreună pentru Crash Landing On You și se întâlnesc din martie 2020.

Întrebări frecvente:

Cum este Kim Jung-hyun acum?

Kim Jung Hyun a semnat acum un contract exclusiv cu Story J Company care îl poate îmbrățișa cu căldură și îl poate ajuta să se concentreze pe actorie și se concentrează pe recuperarea sănătății. … Compania Story J este o agenție de management care găzduiește o listă de mulți actori celebri, inclusiv Kim Tae Hee, Seo In Guk, Yoo Seung Ho și alții.

  Kim Jung-hyun are IG?

  Pe 25 septembrie, Kim Jung Hyun a revenit pe contul personal de Instagram pentru prima dată după câteva luni. … Bună, acesta este Kim Jung Hyun. Dacă sunt oameni care se simt chiar puțin inconfortabil când scriu această postare, îmi pare rău.

   Cine este CEO-ul O& Entertainment?

   Hyun Bin

   În 2012, Hyun Bin s-a asociat cu fostul său coleg de etichetă, Shin Min Ah, și a înființat O& Entertainment după ce a fost eliberat din armată. În 2016, a condus VAST Entertainment împreună cu mentorul său CEO Kang Kun Taek.

   Care este porecla lui Kim Jung Hyun?

   După popularitatea sa crescândă în „Crash Landing on You”, ne-a furat inimile încă o dată cu „Mr. Queen”. Încă nu mă satură de regele Cheoljong de la dl.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE