fbpx
14.1 C
New York City
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Ce se întâmplă dacă opresc motorul de căutare pe Facebook?

Dezactivarea acestei opțiuni controlează numai dacă un motor de căutare va conecta la profilul dvs. în rezultatele căutării unui motor de căutare. Informațiile din profilul dvs. și unele lucruri pe care le distribuiți (cum ar fi informațiile publice) pot apărea în continuare în rezultatele motorului de căutare, chiar dacă selectați Nu.

În ceea ce privește acest lucru, Cum mă fac imposibil de căutat pe Facebook? Faceți clic pe opțiunile drop-down de lângă toate întrebările disponibile, cum ar fi cine vă poate găsi profilul după nume, după adresa de e-mail și/sau numărul de telefon. Selectați opțiunea „Prieteni”, care împiedică străinii și oricine din afara listei de prieteni existente să vă găsească.

În ceea ce privește acest lucru, Pot oamenii să vadă dacă îi caut pe google pe Facebook? Alți utilizatori nu pot spune ce site-uri web ați vizitat (cu excepția cazului în care au acces la cookie-urile și istoricul căutărilor), ce postări de pe Facebook ați citit sau prin ce fire Reddit ați derulat.

Întrebări frecvente:

Cum îmi ascund Facebook-ul de căutarea Google?

Eliminați profilul dvs. Facebook din căutările în motoarele de căutare

În pagina următoare, faceți clic pe Confidențialitate în coloana din stânga. Acum derulați în jos și în secțiunea „Cum vă pot găsi și contacta oamenii” faceți clic pe butonul Editați de lângă „Doriți ca motoarele de căutare din afara Facebook să se conecteze la profilul dvs.?”

Cum îmi ascund fotografia de profil de motorul public de căutare?

Faceți clic pe „Cine vă poate căuta profilul după nume sau informații de contact?” meniul derulant și selectați „Prietenii prietenilor” sau „Prietenii” pentru a limita persoanele care vă pot vizualiza profilul Facebook. Acest lucru vă ascunde profilul să nu fie vizibil în căutările publice pe Facebook sau din motoarele de căutare precum Google.

Poate cineva să spună dacă mă uit mult la pagina lor de Facebook?

„Utilizatorii de Facebook nu pot urmări cine a văzut pagina lor personală. Aplicațiile de la terțe părți nu pot oferi această funcție.” … Asta nu înseamnă că activitatea ta pe Facebook este privată pentru toată lumea. Facebook este gratuit pentru un motiv.

    Îți poți da seama dacă cineva s-a uitat la pagina ta de Facebook?

    Nu, Facebook nu permite oamenilor să urmărească cine le vede profilul. Nici aplicațiile de la terțe părți nu pot oferi această funcționalitate. Dacă întâlniți o aplicație care pretinde că oferă această abilitate, vă rugăm să raportați aplicația. A fost aceasta de ajutor?

    De ce ți-ai bloca profilul de Facebook?

    Blocarea profilului vă oferă următoarele beneficii de securitate: Numai prietenii vor vedea fotografiile, postările și poveștile din profilul dvs. Numai prietenii vă vor vedea fotografia de profil la dimensiune completă și fotografia de copertă. Persoanele cu care nu ești prieten vor vedea maximum 5 detalii de profil.

    Related Articles

    URMĂREȘTE-NE

    4,173FaniÎmi place
    1,347CititoriConectați-vă
    2,421AbonațiAbonați-vă

    ARTICOLE POPULARE