fbpx
6.2 C
New York City
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Ce se întâmplă cu dan la aterizarea forță asupra ta?

În timp ce Seung-jun este pe cale să plece din Coreea de Nord, el află că Dan este ținut captiv și merge să o salveze. Reușește, dar este împușcat. Dan își mărturisește dragostea în timpul călătoriei cu ambulanța, dar el moare în brațele ei.

Ținând cont de acest lucru, Ce s-a întâmplat cu Dan la aterizarea forță asupra ta?
Atât Seo Dan (Seo Ji-Hye) cât și Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) într-o scenă din „Crash Landing on You”. … În dramă, personajele lor au avut un sfârșit tragic după ce Koo Seung-jun al lui Junghyun este împușcat și moare în timp ce salvă personajul lui Seo Ji-hye, Seo Dan.

  Ținând cont de acest lucru, Aterizarea accidentală asupra ta este un final fericit sau trist?
  Se-ri și căpitanul Ri petrec două săptămâni în fiecare an unul cu celălalt în munți. Dragostea lor găsește o modalitate de a depăși granițele și își găsesc propriul final fericit unic.

  Întrebări frecvente:

  Ce sa întâmplat cu Seo Dan?

  Primele 10 minute ale finalului seriei au arătat ultimele momente ale lui Seung-joon cu Seo Dan după ce a suferit răni mortale prin împușcătură. … Dar nu, nu pentru Seo Dan a cărei dragoste adevărată a murit în brațele ei. Și noi, și restul lumii Twitter, încă nu putem trece peste cum sa încheiat povestea ei.

   Este Gu Seung-Jun în viață?

   În episodul 15, Seung-joon a primit răni mortale prin împușcătură încercând să o protejeze pe Seo Dan de răpitorii ei. Și în primele minute ale finalului serialului, aflăm că Seung-joon nu supraviețuiește rănilor sale și moare tragic în brațele lui Seo Dan.

   Cum se întoarce Se-ri în Coreea de Sud?

   După ce a fost reținut, căpitanul Ri s-a dus la casa părintească să-l ia pe Seri. Căpitanul Ri a plănuit să o trimită înapoi pe Seri ducând-o până în zori la granița cu Coreea de Sud – acest lucru a avut succes. Seri s-a întors în Coreea de Sud și și-a preluat afacerea.

   Cu cine ajunge căpitanul Ri?

   Se-ri este și director al fundației ei și în fiecare an petrece aceleași două săptămâni cu Jeong-hyeok, alături de care găsește în sfârșit dragostea și fericirea.

   Se-ri și RI ajung împreună?

   Ei nu au. După cum se arată în final, Seri își ia un concediu de la serviciu de 2 săptămâni în fiecare an pentru a merge în Elveția. Se întâlnesc acolo sus. Deși au o casă proprie, nu cred că s-au căsătorit.

   De ce a părăsit-o mama Yoon Se-ri?

   Seri decide să părăsească familia pentru a-și înființa propria companie, Seri’s Choice, care în cele din urmă devine de succes. Tatăl ei, Yoon Jeungpyeong (Nam Kyungeup), o alege ulterior ca moștenitoare a familiei, înfuriind frații lui Seri.

   Care este boala lui Dan-ah în alergare?

   codango a spus: E tahicardie! Dan-ah îi spune lui Yeong-hwa când se prăbușește pe pistă (dacă îmi amintesc bine).

   Aterizarea accidentală asupra ta este o poveste reală?

   SEOUL–După multe speculații în presa sud-coreeană, s-a dovedit că vedetele din „Crash Landing on You” au aterizat într-adevăr una pe cealaltă în viața reală. Agențiile care se ocupă de Hyun Bin și Son Ye-jin au emis declarații în care recunosc că se întâlnesc, spre bucuria legiunilor lor de fani turbați din întreaga lume.

   Aterizarea accidentală asupra ta se bazează pe o poveste adevărată?

   Scriitoarea pentru Crash Landing On You Park Ji Eun a dezvăluit că s-a inspirat pentru Kdrama dintr-un eveniment din viața reală. Aceasta o implică pe actrița sud-coreeană Jung Yang. Park a explicat că incidentul care a făcut spirală știrile în 2008 a inspirat-o să scrie această poveste de dragoste.

   Al doilea indiciu al aterizării accidentale pe tine se întâlnește?

   În ianuarie 2021, Hyun Bin și Son Ye Jin au confirmat prin intermediul echipelor lor că cei doi au intrat într-o relație romantică după terminarea emisiunii lor „Crash Landing on You”.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE