fbpx
7.3 C
New York City
duminică, decembrie 4, 2022

Ce se întâmplă dacă dezactivați fișierul de pagină?

Dacă dezactivați fișierul de paginare de pe disc, Windows va lăsa deoparte o parte din RAM pentru a gestiona operațiunile de paginare. Doar lucrurile care vor eșua vor fi descărcarea de memorie atunci când sistemul dumneavoastră se blochează și programele care necesită multă memorie virtuală. Simțiți-vă liber să dezactivați paginarea, o puteți reactiva oricând.

Apoi, Ce se întâmplă dacă dezactivez fișierul de pagină?
Cu toate acestea, dezactivarea fișierului de pagină poate duce la unele lucruri rele. Dacă programele încep să utilizeze toată memoria disponibilă, ele vor începe să se blocheze în loc să fie schimbate din memoria RAM în fișierul de pagină. Acest lucru poate cauza, de asemenea, probleme la rularea unui software care necesită o cantitate mare de memorie, cum ar fi mașinile virtuale.

De asemenea oamenii întreabă, Pot dezactiva fișierul de paginare?
Din fila Avansat, faceți clic pe Setări sub titlul Performanță. Din fila Avansat, faceți clic pe Modificare sub titlul Memorie virtuală. Debifați caseta „Gestionați automat dimensiunea fișierului de paginare pentru toate unitățile”. Cu unitatea pentru a dezactiva memoria virtuală selectată în casetă, selectați Niciun fișier de paginare.

Întrebări frecvente:

Chiar am nevoie de un fișier de pagină?

Trebuie să aveți un fișier de pagină dacă doriți să profitați la maximum de RAM, chiar dacă nu este niciodată folosit. Acționează ca o poliță de asigurare care permite sistemului de operare să folosească efectiv memoria RAM pe care o are, mai degrabă decât să fie nevoită să o rezerve pentru posibilități care sunt extraordinar de puțin probabile.

Fișierul de pagină afectează jocurile?

Dacă este mai mare de 120 GB, poate lăsați-l la setările implicite Windows. Dacă un 120 GB, 1 GB funcționează și nu consumă spațiu valoros pe unitate. Oricum, la 16 GB RAM într-un PC de jocuri, nu ar trebui să vedeți niciodată fișierul de pagină folosit din cauza lipsei RAM.

Pagefile este bun pentru jocuri?

Performanța jocului este bună? Dacă este, nu vă faceți griji, folosirea unui fișier de pagină este în regulă. WIndows va face lucruri precum copierea ram-ului în fișierul de pagină, astfel încât paginile să poată fi schimbate mai repede și hibernarea este mai rapidă, fără motiv de îngrijorare.

Fișierul de paginare accelerează computerul?

Mărirea fișierului de pagină poate ajuta la rezolvarea unor probleme. … Deci răspunsul este, creșterea fișierului de pagină nu face computerul să funcționeze mai repede. este mai imperativ să-ți upgradezi memoria RAM! Dacă adăugați mai multă RAM la computer, aceasta va ușura cererea pe care programele le pun pe sistem.

  Ce face fișierul de pagină?

  Fișierele de pagină permit sistemului să elimine paginile modificate accesate rar din memoria fizică pentru a permite sistemului să utilizeze memoria fizică mai eficient pentru paginile accesate mai frecvent.

  Creșterea fișierului de pagină îmbunătățește performanța?

  Creșterea dimensiunii fișierului de pagină poate ajuta la prevenirea instabilităților și a prăbușirii în Windows. Cu toate acestea, timpii de citire/scriere pe hard disk sunt mult mai lenți decât ar fi dacă datele ar fi în memoria computerului. Având un fișier de pagină mai mare, va adăuga muncă suplimentară pentru hard disk, ceea ce face ca totul să ruleze mai lent.

  Ar trebui să șterg fișierul de pagină la închidere?

  Deși, în general, nu este necesar pentru majoritatea utilizatorilor, unii oameni doresc să ștergă fișierul de pagină la închidere. Windows folosește acest fișier ca memorie virtuală/ram suplimentar. Cu ceva efort, fișierul de pagină poate fi apoi deschis și documentul poate fi extras, precum și orice alt program sau fișier deschis. …

   Am nevoie de un fișier de pagină cu 16 GB de RAM?

   1) Nu ai nevoie de el. În mod implicit, Windows va aloca memorie virtuală (fișier de pagină) de aceeași dimensiune ca RAM. Acesta va „rezerva” acest spațiu pe disc pentru a se asigura că este acolo, dacă este necesar. De aceea vedeți un fișier de pagină de 16 GB.

   Cât costă setarea fișierului de pagină?

   În mod ideal, dimensiunea fișierului dvs. de paginare ar trebui să fie de cel puțin 1,5 ori memoria fizică și de cel mult până la 4 ori memoria fizică pentru a asigura stabilitatea sistemului. De exemplu, să presupunem că sistemul tău are 8 GB RAM.

   Aveți nevoie de un fișier de pagină cu SSD?

   Ar trebui să fie plasat fișierul de pagină pe SSD-uri? Da. Majoritatea operațiunilor cu fișierele de pagină sunt citiri aleatorii mici sau scrieri secvențiale mai mari, ambele fiind tipuri de operațiuni pe care SSD-urile le gestionează bine.

   RAM virtuală este bună pentru jocuri?

   Nu vrei să-l folosești niciodată în jocuri. Este lent și nu ajută cu adevărat. Vă permite să rulați lucruri pe care nu le-ați putea face fără suficientă memorie RAM, dar nu vă veți bucura deloc de el, deoarece este lent și schimbul în jocuri provoacă încetiniri grave. Memoria virtuală este practic inutilă pentru jocuri.

   Ce este C pagefile sys?

   Windows folosește pagefile. sys pentru stocarea datelor care altfel ar fi în memoria cu acces aleatoriu (RAM) a computerului. Uneori pur și simplu nu există suficientă capacitate pentru a păstra toate fișierele necesare în RAM, deci pagefile. sys se află pe hard disk sau SSD (C:\pagefile.

   Are 64gb ram nevoie de memorie virtuală?

   64 GB este doar o risipă de bani (cu excepția cazului în care faceți și streaming de jocuri, editați fotografii/video sau rulați mai multe mașini virtuale). În ceea ce privește fișierul de pagină – setați-l la 500MB inițial, 8GB max. Cu o asemenea cantitate de berbec nu va fi folosit oricum. Trebuie doar să existe.

   Câtă memorie virtuală ar trebui să aibă 8 GB ram?

   Pentru a calcula dimensiunea recomandată de „regulă generală” a memoriei virtuale în Windows 10 pentru cei 8 GB de care dispune sistemul dvs., iată ecuația 1024 x 8 x 1,5 = 12288 MB. Deci, se pare că cei 12 GB configurați în prezent în sistemul dvs. sunt corecti, așa că atunci când sau dacă Windows trebuie să utilizeze memoria virtuală, cei 12 GB ar trebui să fie suficienți.

   Ce se întâmplă când fișierul de pagină este plin?

   În general, adăugarea mai multă memorie fizică la un sistem care își umple fișierul de pagină va duce la scăderea utilizării fișierului de pagină, deoarece are mai puțină nevoie de a provoca erori de pagină grele.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE