fbpx
26.8 C
New York City
duminică, iunie 23, 2024

Cine este atât de yeon în adevărata frumusețe?

True Beauty (TV S–) – Chani ca Jeong Se Yeon – IMDb.

Ținând cont de acest lucru, De ce s-a sinucis Jeong Se Yeon într-o adevărată frumusețe? Se-yeon a fost membru al unui grup de băieți sub Move Entertainment. Victima a rușinii dure online și a scandalurilor false, el s-a sinucis sărind de pe o clădire înaltă.

Pe lângă asta, Ce s-a întâmplat cu tatăl Suho în adevărata frumusețe? În ziua de Crăciun, Suho a primit vestea că Jooheon a fost doborât, căzând de pe un cal, în timpul unei filmări în Japonia.

Întrebări frecvente:

De ce este Seojun supărat pe Suho?

Seojun a fost supărat pe Suho pentru că nu a preluat și a dat vina pe Suho pentru moartea lui Seyeon.

Ce s-a întâmplat cu So Yeon True Beauty?

Seojun s-a adaptat la programul plin al lui Seyeon pentru a verifica despre prietenul său. Deși Seojun l-a încurajat pe Seyeon să ignore comentariile negative, Seyeon nu a reușit să deschidă despre luptele sale. Într-o noapte, l-a sunat pe Suho, care nu a preluat. S-a sinucis și a fost găsit mort în dimineața următoare.

Lui Su Jin îi place Suho?

Sujin are o relație foarte dificilă atât cu Seojun, cât și cu Suho. … Ea pare să aibă o atracție neîmpărtășită față de Suho, care este principalul motiv pentru care este antagonistă față de Jugyeong.

  Ce se întâmplă în True Beauty ep7?

  În episodul 7 din True Beauty, prieteniile rupte sunt pe cale de renaștere, se creează noi legături și Seojun îi spune lui Suho să se retragă pentru că îi place Joo Kyung. … Ea întâlnește doi bărbați, Su Ho (Cha Eunwoo) și Seo Jun (Hwang In Yeop), care îi complică sentimentele, dar o ajută și să iasă din carapacea ei și să-și îmbrățișeze adevărata frumusețe.

   Cum află Suho despre Jugyeong?

   În timpul unei sesiuni de studiu cu Jugyeong și câțiva prieteni, Suho a crezut pentru scurt timp că o recunoaște pe Jugyeong drept fata de la magazinul de benzi desenate, dar a îndepărtat-o ​​rapid, crezând că diferența era prea drastică. Spre plăcuta lui surpriză, a aflat că ea era într-adevăr aceeași fată pe care o plăcea de la librărie.

   Cine este primul rol principal masculin din True Beauty?

   Cha EunWoo de la ASTRO are rolul principal. El va reveni pe micul ecran cu o altă adaptare webtoon.

   Ce s-a întâmplat între Seojun și Suho?

   Suho i-a susținut pe Seyeon și Seojun de-a lungul zilelor lor de stagiari idoli la ST Entertainment. … În acea noapte, Seyeon a sunat-o pe Suho, care nu a răspuns și s-a sinucis. Traumatizat, Suho și-a pierdut prietenia cu Seojun și s-a mutat înapoi în Japonia pentru a-și evita tatăl. S-a întors în cele din urmă trei ani mai târziu.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE