fbpx
16.8 C
New York City
vineri, mai 17, 2024

Cine este hackerul numărul 1 din lume?

Primul hacking major a venit în 1971, de către un veterinar din Vietnam pe nume John Draper. A găsit o modalitate de a face apeluri telefonice gratuite.

La fel, Care țară are cei mai buni hackeri?
1. China: Gigantul Asiei este chiar în fruntea listei noastre. Motivul este că această țară este responsabilă pentru aproximativ 41% din traficul global de hacking.

În mod similar, Cine este hackerul legendar?
Kevin Mitnick este autoritatea mondială în materie de hacking, inginerie socială și instruire în domeniul securității. De fapt, cea mai folosită suită de instruire pentru conștientizarea securității utilizatorilor finali bazată pe computer din lume îi poartă numele.

Întrebări frecvente:

Kevin Mitnick este bun?

Kevin Mitnick este cel mai faimos hacker din lume, autor de bestselleruri și cel mai bun vorbitor de securitate cibernetică. Cândva unul dintre cei mai căutați de la FBI, deoarece a spart 40 de corporații majore doar pentru provocare, Mitnick este acum un consultant de securitate de încredere pentru Fortune 500 și pentru guvernele din întreaga lume.

Hackerii merg la închisoare?

Hackingul (sau mai formal, „accesul neautorizat la computer”) este definit în legislația din California ca accesarea cu bună știință a oricărui computer, sistem informatic sau rețea fără permisiune. De obicei, este o contravenție, pedepsită cu până la un an de închisoare județeană.

Hackerii fac bani?

Hackerii fac bani fie ilegal, fie legal. Hackingul ilegal face bani furând acreditările oamenilor și fie profitând direct de pe urma acestora, fie vânzându-le unor terți. Hackerii legali pot profita devenind experți în securitate cibernetică sau participând la programe de recompense pentru erori.

Pakistanul are cei mai buni hackeri?

Rafay Baloch (urdu: رافع بلوچ, născut la 5 februarie 1993) este un hacker etic și cercetător de securitate pakistanez, cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților din sistemul de operare Android. … Ulterior, el a fost inclus ca unul dintre „Cei mai de succes 15 hackeri etici din lume” și printre „Top 25 Threat Seekers” de către SCmagazine.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE