fbpx
7.9 C
New York City
joi, aprilie 18, 2024

Cum activez reclamele instagram?

Selectați Conturi > Conturi Instagram din meniul din stânga. Faceți clic pe Adăugați. Introduceți acreditările contului Instagram (nume de utilizator și parolă), apoi faceți clic pe Următorul. Selectați conturile de anunțuri care vor avea acces pentru a face publicitate pe contul Instagram, apoi faceți clic pe Următorul.

Apoi, De ce este dezactivat contul meu de anunțuri Instagram? Pentru a menține Facebook în siguranță și pentru a asigura experiențe pozitive între oameni și companii, examinăm conturile de reclame pentru a verifica dacă există încălcări ale politicilor noastre publicitare și ale Termenilor și condițiilor. Acest lucru poate duce la dezactivarea conturilor publicitare care nu respectă aceste politici și termeni.

Pe lângă asta, De ce nu pot crea reclame pe Instagram? Dacă întâmpinați probleme la amplificarea postărilor și a poveștilor de pe Instagram, aceasta poate fi cauzată de următoarele: nu utilizați un cont profesional. Pentru a crea reclame pe Instagram, trebuie să vă convertiți profilul personal într-un cont profesional. Nu ești un administrator al paginii.

Întrebări frecvente:

Cum pot contesta un cont publicitar dezactivat?

În ceea ce privește modul în care să contestați dezactivarea contului dvs. de reclame Facebook, cel mai bun mod este să comunicați cu un specialist uman. Pentru a discuta cu un reprezentant Facebook, pe pagina de pornire a Centrului de ajutor Facebook Business, derulați în jos și alegeți Începeți. Apoi alegeți Obțineți asistență pe pagina care se deschide.

Unde este managerul de reclame pe Instagram?

Accesați Business Manager și utilizați meniul Business Settings pentru a naviga la Conturi publicitare. Apoi faceți clic pe linkul pentru a vizualiza contul publicitar în Managerul de anunțuri.

De ce nu am voie să difuzez reclame?

Există mai multe motive posibile pentru care contul dvs. de companie nu mai are permisiunea de a face publicitate: … Prea multe dintre anunțurile dvs. au fost respinse. Compania dvs. a încercat să ocolească procesul de examinare a anunțurilor. Compania dvs. a participat la un comportament fraudulos sau s-a asociat cu conturi nedemne de încredere.

  De ce este restricționat contul de anunțuri?

  Rețele sau asociații suspecte sau care încalcă:

  Dacă găsim un comportament similar care este suspect sau care încalcă între conturi, cum ar fi ocolirea procesului nostru de examinare sau dezactivarea în mod repetat a conturilor publicitare și a altor materiale publicitare pentru nerespectarea politicilor noastre, vom restricționa accesul la publicitate.

  De ce este restricționat contul meu pe Instagram?

  Instagram are dreptul de a bloca utilizatorii fără a-i avertiza dacă profilurile lor încalcă Regulile comunității sau Termenii de utilizare. … Dacă dvs. sau altcineva ați șters contul, Instagram nu va putea să-l recupereze.

   Cum anulez restricțiile unui cont de reclame Facebook?

   Mai întâi, accesați Managerul de anunțuri. De obicei, veți vedea o bară roșie care vă informează că contul a fost dezactivat. Faceți clic pe Contactați-ne pentru a trimite contestația și pentru a vă reactiva contul. Dacă nu vedeți bara roșie, poate că ați primit un e-mail care vă spune că contul dvs. a fost dezactivat.

   Cum sponsorizez un anunț pe Marketplace?

   Pentru a crea un anunț pentru Piață: accesați Managerul de anunțuri și alegeți ca obiectiv publicitar Conștientizarea mărcii, Acoperirea, Trafic, Vizualizări video, Generare de clienți potențiali, Răspunsuri la evenimente, Mesaje, Conversii, Vânzări în catalog sau Trafic în magazin. Apoi faceți clic pe Continuare.

   Cât costă să sporești o postare pe Instagram?

   Cât costă promovarea pe Instagram? Promovarea postărilor pe Instagram poate costa până la 5 USD. După ce ați selectat postarea sau Povestea pe care doriți să o promovați, puteți stabili un buget pentru cât doriți să cheltuiți și postarea dvs. va fi sporită până la epuizarea acești bani.

   Funcționează creșterea unei listări pe Marketplace?

   Îmbunătățirea unei înregistrări pe piață crește numărul de persoane care văd și interacționează cu înregistrarea dvs. și vă poate ajuta să vă vindeți mai rapid articolul. După ce creșteți o listă pe piață, aceasta se afișează ca un anunț pe Facebook. Puteți vizualiza rezultatele anunțurilor dvs. cu informații despre înregistrările îmbunătățite.

   Cât durează închisoarea pe Instagram?

   Cât timp ești blocat temporar pe Instagram? Dacă nu vi s-a dat o dată cu mesajul de acțiune blocată, interdicția temporară poate dura de la câteva ore la câteva zile și mai departe până la patru săptămâni. Nu am auzit niciodată de o interdicție care durează mai mult de patru săptămâni.

   Câte încălcări sunt necesare pentru a fi exclus de pe Instagram?

   Puteți efectua peste 140 de acțiuni pe zi. O astfel de activitate repetitivă poate proveni dintr-un cont de spam, motiv pentru care platforma emite un avertisment prin blocarea acțiunii. Shadowban—Când folosiți etichete interzise sau postați prea mult, contul dvs. poate fi interzis în umbră.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE