fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cum blochez reclamele sponsorizate de Facebook?

Iată cum să ascundeți reclamele Facebook. Faceți clic pe butonul cu trei puncte din colțul din dreapta sus al unui anunț imediat ce Facebook vă arată ceva ce nu doriți să vedeți. Selectați Ascundere anunț dacă: este prea personal.

În mod similar, De ce sunt atât de multe reclame sponsorizate pe Facebook?
Reclame bazate pe utilizarea de către dvs. a site-urilor web sau a aplicațiilor de pe Facebook

În limbajul publicitar, asta înseamnă „retargeting”. Facebook permite agenților de publicitate să „redirecționeze” persoanele care au vizitat site-ul web sau aplicația advertiserului în afara Facebook, ceea ce poate duce la afișarea mai multor anunțuri în fluxul dvs. de știri.

În ceea ce privește acest lucru, De ce apar reclamele sponsorizate pe Facebook?
Modul în care Facebook determină ce reclame să îți arate se bazează în mare parte pe informațiile pe care le furnizați prin activitatea dvs. online. … Prin lucruri precum carduri de fidelitate a magazinelor, liste de corespondență, informații despre evidențe publice și cookie-uri de browser, aceste companii colectează deja informații despre dvs.

  Întrebări frecvente:

  Cum opresc reclamele sponsorizate pe Facebook 2021?

  Nu puteți renunța complet la reclamele Facebook, dar vă puteți modifica preferințele astfel încât să vedeți anunțurile la alegere. Pentru aceasta, accesați Setări și confidențialitate Facebook > Setări > Reclame > Setări reclame. Faceți clic pe „Date despre activitatea dvs. de la parteneri” și dezactivați comutatorul pentru a opri Facebook să afișeze reclame personalizate.

  Cum opresc anunțurile direcționate?

  Pentru a renunța la anunțurile vizate, deschideți aplicația Setări și accesați Confidențialitate > Anunțuri și activați Renunțarea la personalizarea anunțurilor (Fig. 1). Atenție: setările Android pot fi plasate în meniuri diferite, în funcție de distribuția dvs. În acest caz, puteți utiliza funcția de căutare pentru a găsi rapid setările menționate în acest ghid.

  De ce când vorbesc despre ceva apare pe Facebook?

  Adevărul este că Facebook ne urmărește în moduri pe care mulți dintre noi nici nu ne dăm seama și este atât de bun la asta, încât credem că ne monitorizează conversațiile. În schimb, folosește date demografice și de locație sofisticate pentru a difuza anunțuri. „Parcă te urmăresc”, spune Court.

  De ce primește soția mea anunțuri pentru lucrurile pe care le caut?

  Vezi că căutările pe Google efectuate de soția ta apar pe dispozitivul tău Android (nu pe facebook)? Cauză posibilă: s-ar putea să te fi conectat la contul tău Google pe dispozitivul soției tale și să fi activat Sincronizarea. Istoricul de pe acel dispozitiv ar putea apărea aici.

  De ce primesc reclamele pe care le primesc?

  Când descărcați anumite aplicații Android din magazinul de aplicații Google Play, acestea împing uneori reclame enervante către smartphone-ul dvs. … După ce ați detectat și ați șters aplicațiile responsabile pentru reclame, mergeți la Magazinul Google Play. Odată intrat în Magazinul Play, atingeți Setări.

   De ce primesc reclame ciudate pe Facebook?

   Acestea sunt exemple de lucruri pe care le folosim pentru a decide ce reclame să vă afișeze: Activitatea dvs. pe Facebook (cum ar fi aprecierea unei Pagini sau a face clic pe reclamele pe care le vedeți). Alte informații despre dvs. din contul dvs. de Facebook (de exemplu: vârsta dvs., sexul dvs., locația dvs., dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa Facebook).

   Cum mă asigur că Facebook-ul meu nu ascultă?

   Deschide Setări, derulează în jos la aplicațiile tale și selectează Facebook. Veți vedea o listă de permisiuni. Glisați comutatorul de lângă Microfon spre stânga pentru a-l dezactiva.

   Facebook îți ascultă conversațiile?

   Într-o declarație anterioară, un purtător de cuvânt a spus: „Facebook nu folosește microfonul telefonului tău pentru a informa reclamele sau pentru a schimba ceea ce vezi în News Feed. „Unele articole recente au sugerat că trebuie să ascultăm conversațiile oamenilor pentru a le arăta reclame relevante. Nu este adevarat.

   Pot prietenii de pe Facebook să-mi vadă istoricul de navigare?

   Facebook nu are acces doar la activitatea ta atunci când folosești rețeaua socială, ci și atunci când vizitezi anumite site-uri web ale terților. Pentru a vă ajuta să gestionați aceste informații, instrumentul Activitate în afara Facebook vă permite să revizuiți și să ștergeți datele colectate despre dvs. atunci când utilizați alte site-uri web.

   Reclamele vă ascultă conversațiile?

   Cu toate acestea, doar 22% dintre acești oameni au crezut că acele reclame sunt un rezultat direct al faptului că telefonul lor ascultă conversațiile. … Marile mărci tehnologice, cum ar fi Facebook și Google, neagă cu tărie că ne uită cu urechea la discuțiile noastre pentru a colecta date și a genera reclame direcționate.

    Poate soția mea să vadă istoricul căutărilor mele?

    Nu, nu poți.

    De ce apar reclamele Facebook după ce vorbesc despre ele?

    Urmărirea, nu ascultarea

    Într-un fel, platformele sociale „interceptează cu urechea”, dar nu în felul în care gândim noi. Vedem reclame digitale după ce vorbim despre ceva, deoarece aplicațiile de social media precum Facebook și Instagram urmăresc pe larg acțiunile noastre, atât online, cât și off.

    Reclamele Facebook apar pe pagina ta?

    În funcție de obiectivul pe care îl alegeți atunci când vă creați campania, anunțurile dvs. pot apărea pe Facebook, Instagram, Messenger și Audience Network.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE