fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum adaug cuvinte cheie la toate într-un singur seo în wordpress?

Puteți adăuga meta cuvinte cheie la orice conținut, cum ar fi o postare, pagină, categorie, etichetă etc. editând conținutul și făcând clic pe fila Avansat din secțiunea Setări AIOSEO. Introduceți cuvântul cheie în câmpul Cuvinte cheie și apăsați Enter. Repetați acest lucru pentru a adăuga mai multe cuvinte cheie.

În ceea ce privește acest lucru, Cum adaug mai multe cuvinte cheie la WordPress? Acum, pentru a adăuga primul tău cuvânt cheie, trebuie să defilezi până la Meta Descriere la secțiunea Focus Keyphrase. Aici puteți introduce atât expresia cheie Focus, cât și expresiile cheie suplimentare. Și odată ce ați făcut clic pe butonul Adăugați expresii cheie suplimentare, veți vedea o nouă secțiune care va apărea în care puteți adăuga mai multe cuvinte cheie.

Apoi, Cum editez fragmentul în WordPress All in One SEO? Pur și simplu editați orice postare sau pagină de pe site-ul dvs. și derulați în jos la secțiunea „Setări AIOSEO” de sub editorul de conținut. De aici, veți vedea o previzualizare fragment a modului în care respectiva postare sau pagină va apărea în rezultatele căutării. Mai jos, puteți introduce titlul și descrierea meta SEO.

Întrebări frecvente:

Cum adaug cuvinte cheie la Yoast SEO?

Pentru a adăuga cuvinte cheie și o meta-descriere pe pagina de pornire a site-ului dvs., din tabloul de bord, veți dori să navigați la Yoast, Search Appearance, apoi sub Pagina de pornire puteți completa meta-descrierea împreună cu setul de cuvinte cheie.

Cum folosesc toate într-un singur pachet SEO în WordPress?

Conectați-vă la site-ul dvs. WordPress și faceți clic pe Pagini sau Postări din meniul WordPress din stânga. Găsiți pagina sau postarea pentru care doriți să setați descrierea SEO și editați-o. Derulați în jos la caseta All in One SEO și introduceți descrierea dvs. în caseta Descriere. Acum Publicați sau Actualizați pentru a salva noua descriere SEO.

Merită All In One SEO?

Da, există o versiune gratuită de All in One SEO! … Dacă aveți nevoie de funcții avansate, cum ar fi SEO local, merită să faceți upgrade la versiunea plătită a All in One SEO. Există 4 licențe plătite cu funcții suplimentare care sunt super valoroase pe lângă optimizarea de bază.

    Cuvintele cheie SEO pot fi două cuvinte?

    Da, un cuvânt cheie poate fi mai mult decât un singur cuvânt. Numele unui cuvânt cheie care implică mai mult de un cuvânt este un cuvânt cheie cu coadă lungă. Motivul pentru aceasta este că un cuvânt cheie cu coadă lungă este o căutare mai specifică pe care un utilizator ar pune-o într-o interogare.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE