fbpx
2 C
New York City
joi, martie 16, 2023

De ce site-ul meu WordPress nu apare în căutarea Google?

Dacă site-ul dvs. nu apare pe Google, este cel mai probabil din unul dintre următoarele motive: Google nu v-a indexat încă site-ul. … Ați setat o pagină sau site-ul la „noindex”, ați bifat caseta „descurajați motoarele de căutare de la indexarea acestui site” din WordPress sau ați setat o altă pagină ca versiune canonică.

  De asemenea oamenii întreabă, Cum pot face ca pagina mea WordPress să poată fi căutată?
  O modalitate ușoară de a adăuga o casetă de căutare este cu pluginul gratuit Adăugare căutare în meniu – trebuie doar să instalați și să utilizați setările pluginului pentru a vă personaliza formularul de căutare și rezultatele. De asemenea, puteți adăuga o casetă de căutare direct în orice pagină (prin tema copilului, așa cum s-a menționat mai sus) utilizând funcția de bază WordPress „get_search_form();”.

  În mod similar, Cum caut un site WordPress?
  După cum știți, fiecare site WordPress are o pagină de conectare. Pagina de conectare implicită este http://mydomain.com/wp-admin. Prin urmare, pentru a vedea dacă un site web este WordPress sau nu, puteți adăuga /wp-admin la sfârșitul oricărui nume de domeniu. Dacă sunteți redirecționat către pagina de conectare WordPress, înseamnă că site-ul web este WordPress.

  Întrebări frecvente:

  De ce Google nu afișează rezultatele căutării?

  Reporniți dispozitivul și încercați din nou căutarea. Dacă vă puteți conecta la internet, actualizați aplicația Google la cea mai recentă versiune. Pentru a verifica dacă obțineți rezultate, încercați din nou căutarea. Când ștergeți memoria cache a unei aplicații, ștergeți datele stocate într-o zonă temporară a memoriei dispozitivului.

  Cum folosești funcția de căutare pe un site web?

  Funcționalitatea de căutare este adăugată fie prin includerea unui formular simplu pe pagina Web, de obicei un câmp de text pentru termenul de căutare și un buton pentru a declanșa căutarea, fie prin adăugarea unui link către o pagină care include un formular de căutare.

  Cum caut etichete pe WordPress?

  Toate postările, paginile, media și alt conținut relevant ar trebui să apară în rezultatele căutării. Dacă sunteți webmaster, proprietarul site-ului sau aveți acces de administrator la tabloul de bord WordPress, atunci puteți merge pur și simplu la secțiunea de postare din tabloul de bord și faceți clic pe etichete.

  Cum știu dacă site-ul meu este PHP sau WordPress?

  Este posibil să afișați în orice moment versiunea PHP în subsolul admin. Acest lucru vă va scuti de nevoia de a naviga la pagina Instrumente pentru a căuta singur informațiile. Se face cu un plugin gratuit numit Informații despre versiune. În administratorul WordPress, accesați Plugin-uri > Adăugați nou și căutați „Informații despre versiune”.

  Care este mai bun WordPress sau Webflow?

  WordPress și Webflow sunt ambele soluții excelente pentru a construi un site web. Ce instrument alegeți depinde cu adevărat de ceea ce prețuiți într-un sistem de management al conținutului. Pentru majoritatea persoanelor și companiilor care doresc să creeze un site web, WordPress este probabil cea mai bună alegere, deoarece este mai flexibil și se integrează cu mai multe instrumente.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE