fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cum citesc valorile reclamelor pe Facebook?

Valoarea ratei de clic (CTR) vă arată procentul de persoane care dau clic pe un anunț din toate persoanele care au văzut anunțul. Pentru a găsi aceste informații, accesați vizualizarea campaniei în Ads Manager. Analiza Facebook pentru anunț include două coloane CTR. Prima coloană — CTR (Toate) — reprezintă toate clicurile din anunț.

De asemenea întrebarea este, Cum citesc valorile Facebook? Atinge Pagini, apoi accesează Pagina ta. Atingeți Statistici în partea de sus a paginii dvs. Pentru a vedea mai multe statistici sau pentru a exporta statistici, conectați-vă la Facebook de pe un computer. Persoanele statistice oferă informații despre performanța Paginii tale, cum ar fi date demografice despre publicul tău și despre modul în care oamenii răspund la postările tale.

Având în vedere acest lucru, Ce înseamnă valorile Facebook? Principalele valori includ: Vizualizări de pagină – De câte ori pagina dvs. a fost vizualizată de utilizatorii Facebook și non-Facebook. Like-uri paginii – Câți utilizatori Facebook apreciază pagina dvs. de afaceri. Acțiuni pe pagină – Câte acțiuni întreprind utilizatorii pe pagina companiei dvs., cum ar fi să dați clic pe un link de la un site web sau să cereți indicații de orientare către magazinul dvs.

Întrebări frecvente:

Care sunt rezultatele reclamelor Facebook?

Rata rezultatelor. Această valoare este pur și simplu numărul de rezultate pe care le-ați primit împărțit la numărul de afișări. De exemplu, să presupunem că ați ales obiectivul publicitar de a trimite oameni pe site-ul dvs. și ați obținut 850 de clicuri / 25.000 de afișări = o rată de rezultat de 3,4%.

Ce este analiza reclamelor?

Ce este analiza reclamelor? Când vizionați orice reclamă la TV sau pe YouTube, vă întrebați de ce compania a ales acel scurt reclam pentru anunț sau de ce au fost alese acele celebrități și nu altele? Gândirea la aceste întrebări într-o manieră sistematică este ceea ce este cunoscut în mod obișnuit sub numele de Analiză publicitară. Este evaluarea unei reclame.

Cum evaluezi o campanie media?

Există trei abordări majore pentru procesarea evaluărilor campaniilor media: audituri ale emisiunilor PSA prin intermediul datelor Broadcast Advertisers Reports; monitorizarea cererilor de informații SIDA prin apeluri la liniile telefonice SIDA; și sondaje ale populației generale privind conștientizarea campaniei.

Ce este un CTR bun?

Ecuația CTR

Practic, este procentul de persoane care văd anunțul (afișări) împărțit la cei care dau clic pe anunțul dvs. (clicuri). În ceea ce privește ceea ce reprezintă o rată de clic bună, media este de aproximativ 1,91% pentru căutare și 0,35% pentru afișare.

Poți să răzuiești date de pe Facebook?

1. De fapt, Facebook interzice orice scraper, conform roboților săi. fișier txt. Când plănuiți să răzuiți un site web, ar trebui să verificați întotdeauna roboții acestuia.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE