fbpx
9.5 C
New York City
joi, aprilie 18, 2024

Este gratuită certificarea reclamelor pe Facebook?

Facebook Blueprint este cursurile oficiale Facebook despre publicitate digitală pe platformele deținute de Facebook. I mini-cursuri care sunt complet gratuite. … Pe lângă cursuri, Facebook Blueprint oferă examene pentru ca oamenii să poată obține certificarea oficială în anumite domenii ale publicității pe Facebook.

  În mod similar, Poți obține certificarea reclamelor Facebook?
  Facebook oferă examene de publicitate Facebook, o certificare pe care o poți folosi pentru a-ți demonstra cunoștințele despre anunțurile Facebook. Există două tracturi de urmat: achiziția și planificarea. … Scorul de care aveți nevoie pentru a obține certificarea. Insigna pe care o vei câștiga odată ce vei fi certificat.

   Având în vedere acest lucru, Cât costă obținerea certificării Google?
   Cât costă examenele? Examenul Google Certified Educator Nivelul 1 este de 10 USD, examenul Google Certified Educator Nivelul 2 este de 25 USD, iar Evaluarea competențelor formatorului este de 15 USD.

   Întrebări frecvente:

   Skillshop este gratuit?

   Cursurile și certificările Google Skillshop sunt toate gratuite. Trebuie doar să creați un cont Skillshop și să accesați materialul. Programul avea un cost pentru susținerea examenelor. Dar, din moment ce Google Academy for Ads a devenit Skillshop, programul este gratuit pentru toți utilizatorii.

   Cum obțin un certificat Google Ad gratuit?

   Când creați un cont Skillshop, veți avea acces la evaluările gratuite de certificare Google Ads și la căile de învățare aferente pe care le puteți folosi pentru a studia pentru evaluări. Pentru a deveni certificat Google Ads într-o zonă de produse Google Ads, trebuie să promovați evaluarea zonei de produse care este disponibilă prin Skillshop.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE