fbpx
10.5 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Cum citezi un motor de căutare?

Citare în text

Fără numărul paginii, puteți folosi doar numele de familie (Smith) – și fără numele de familie, utilizați în schimb titlul articolului: (Titlul articolului). Utilizați această metodă pentru a cita motorul de căutare în sine, de exemplu: Există aproximativ 120.000.000 de rezultate pentru numele James (Căutare Google).

Apoi, Cum citezi o căutare pe google?
Pentru a căuta o expresie exactă, utilizați ghilimele

Ghilimelele semnalează Google că căutați o potrivire exactă. Căutarea între ghilimele găsește numai rezultate care includ toate acele cuvinte, în ordinea respectivă.

În plus, Când utilizați un motoare de căutare pentru a căuta cuvinte exacte, trebuie să utilizați ghilimele?
Ghilimelele trebuie folosite în jurul unei expresii sau a unor termeni de căutare. Termenii înconjurați cu ghilimele limitează rezultatele căutării la acele pagini Web care conțin expresia exactă pe care am specificat-o.

Întrebări frecvente:

Cum citezi un motor de căutare în APA?

Puțin mai lung A: O căutare nu este o sursă de informații; face parte din metodologia dvs. de cercetare. Descrieți-o în secțiunea Metodă a lucrării dvs. și recunoașteți instrumentele pe care le-ați folosit (de exemplu, Google, Web of Science, PsycINFO). Nu-l cita în text sau în lista de referințe. ce au făcut cu rezultatele.

Cum scrieți un exemplu de citare?

Stilul de citare APA în text folosește numele de familie al autorului și anul publicării, de exemplu: (Field, 2005). Pentru citatele directe, includeți și numărul paginii, de exemplu: (Field, 2005, p. 14).

Nu funcționează ghilimele pe Google?

Doar expresia între ghilimele duble va fi căutată exact. Căutarea textului este [ „afișați termenul exact” „în” „pagina” „rezultatele” ]. Expresia și toate celelalte cuvinte vor fi căutate exact. Acest lucru explică orice diferență între rezultatele Verbatim și cele non-Verbatim.

Când utilizați ghilimele, motorul de căutare va?

Utilizarea ghilimelelor pentru căutarea expresiilor vă va ajuta să vă asigurați că rezultatele pe care le obțineți înapoi într-un motor de căutare sunt exacte. Când căutați o expresie precum responsabilitatea socială corporativă, motorul de căutare va aduce înapoi orice rezultate care au acele cuvinte în ele.

Cum căutați o expresie exactă în PubMed?

Puteți forța PubMed să caute o expresie exactă prin includerea cuvintelor între ghilimele duble ( „alogrefă renală”), folosind o cratimă ( mesaje text ), introducând expresia cu o etichetă de căutare ( chirurgie robotică [ti] ) sau în unele cazuri, prin utilizarea unui asterisc ca caracter metacara pentru a trunchia expresia (cetățean…

În ce an a introdus Google căutarea cu ghilimele?

Ghilimele Înlocuiți operatorul +

Google a eliminat operatorul + în octombrie 2011 și a extins capacitățile operatorului de ghilimele („”). Pe lângă utilizarea acestui operator pentru a căuta o expresie exactă, acum puteți adăuga ghilimele în jurul unui singur cuvânt pentru a-i spune Google să se potrivească exact cu acel cuvânt.

Cum citez un site web fără APA de autor?

Când aveți un site web în APA 7 fără autor, utilizați titlul, data, editorul și adresa URL. Nu există niciun punct după adresa URL în citare. În plus, titlul unui site este scris cu caractere cursive.

Cum citezi Zillow APA?

De asemenea, va exista o citare între paranteze cu numele lui Zillow și anul în care au fost accesate datele, cum ar fi „(Zillow, 2020)” pe fiecare pagină în care sunt citate datele Zillow.

Cum citez Google Images în APA Purdue bufniță?

Cum se citează o imagine din Google Images în APA: Numele de familie al creatorului imaginii, prima inițială. Inițială de mijloc. (Anul publicării).

Cum începi o propoziție de citare?

Pentru a cita un critic sau un cercetător, puteți folosi o frază introductivă care denumește sursa, urmată de o virgulă. Rețineți că prima literă după ghilimele trebuie să fie majuscule. Conform ghidurilor MLA, dacă schimbați majusculele unei litere din original, trebuie să indicați acest lucru cu paranteze.

Cum se face citarea?

Citate: Când citați sursele de informații în raport, dați un număr între paranteze care corespunde numărului sursei enumerate în ordinea în care apar în raport, sursa enumerată mai întâi ca [1], următoarea sursa [2] etc.

Cum faci referire la un citat într-o lucrare de cercetare?

Dacă citați direct dintr-o lucrare, includeți autorul, anul publicării și numărul paginii pentru referință (precedat de „p.”). Introduceți citatul cu o frază de semnalizare care include numele de familie al autorului urmat de data publicării între paranteze.

Ce se întâmplă când includeți ghilimele duble în jurul unei expresii atunci când căutați?

Începeți cu un exemplu folosind ghilimele duble. Ghilimelele duble sunt folosite pentru a menține cuvintele împreună într-o căutare. … Scopul este de a concentra rezultatele pe paginile în care acele cuvinte apar în frază.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE