fbpx
10.3 C
New York City
joi, martie 23, 2023

De ce vrei să lucrezi pentru analiză?

De ce vrei să fii analist de date? … „Slujba unui analist de date este să preia date și să le folosească pentru a ajuta companiile să ia decizii de afaceri mai bune. Mă pricep la cifre, la colectarea de date și la cercetarea pieței. Am ales acest rol pentru că cuprinde abilitățile la care mă pricep și găsesc că datele și cercetările de marketing sunt interesante.”

  Pe lângă asta, Cum răspunzi la întrebarea interviului cu abilități analitice?
  Cel mai bun mod de a-ți demonstra abilitățile analitice în răspunsurile la interviu este să-ți explici gândirea. Iată o definiție simplă pentru abilitățile analitice: acestea reprezintă capacitatea de a lucra cu date – adică de a vedea modele, tendințe și lucruri importante și de a trage concluzii semnificative din acestea.

  Având în vedere acest lucru, Ce este testul analitic într-un interviu?
  În timpul unui interviu, angajatorul vă poate pune întrebări analitice pentru a vă evalua abilitățile de gândire critică și capacitatea de a gândi la probleme pentru a găsi soluții. Răspunsurile dumneavoastră la aceste întrebări vor demonstra modul în care utilizați datele pentru a analiza și evalua procesele la locul de muncă.

  Întrebări frecvente:

  Cum te prezinți ca analist de date?

  Spuneți clar și concis în ce credeți și de ce. De exemplu, „Cred că datele ne spun mai mult decât numere, ne ajută să ne înțelegem utilizatorii și dorințele acestora. Vreau să urmăresc știința datelor pentru că vreau ca afacerea să folosească datele pentru a le maximiza valoarea.”

  Care este cea mai importantă întrebare în analiza datelor?

  Întrebarea „Pot avea încredere în datele mele?” este atât de important pentru că noi, oamenii, avem tendința de a lua lucrurile de la sine înțeles. Și așa cum ne-au reamintit oamenii de știință implicați în OPERA, este foarte ușor fie să uiți să-ți pui această întrebare cea mai importantă, fie să răspunzi prea repede și prea încrezător.

  De ce vrei sa te alaturi acestei companii?

  „Văd această oportunitate ca pe o modalitate de a contribui la o companie/industrie captivantă/avizată/în mișcare rapidă și simt că pot face acest lucru prin/cu …” „Simt că abilitățile mele sunt deosebit de potrivite pentru acest lucru poziție pentru că…”

  Este necesar SQL pentru analistul de date?

  Analiștii de date au nevoie și de cunoștințe SQL pentru a înțelege datele disponibile în baze de date relaționale precum Oracle, Microsoft SQL, MySQL. Este esențial să înveți SQL pentru pregătirea datelor și dispute. De exemplu, dacă analiștii trebuie să folosească instrumentele de date mari pentru analiză, atunci SQL este limbajul pe care trebuie să-l cunoască.

  Trebuie să fii bun la matematică pentru analiza datelor?

  Un loc de muncă de analist de date necesită doar matematică la nivel de liceu, ceea ce nu este deloc dificil. … Există trei subiecte de matematică care sunt necesare pentru acest job: calcul, algebră liniară și statistică. Vestea bună este că trebuie să cunoaștem doar statistici pentru majoritatea posturilor de analist de date.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE