fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum creez un anunț pe piața Facebook?

În meniul din stânga de pe pagina de pornire Facebook, faceți clic pe „Piață”. Apoi, „Creează o înregistrare nouă”. Apoi, faceți clic pe „Alegeți tipul de înregistrare”. Puteți alege dintre „Articol de vânzare”, „Vehicul de vânzare”, „Acasă de vânzare sau închiriere” sau „Deschidere de locuri de muncă”.

Pe lângă asta, Reclamele Facebook Marketplace funcționează? Și pentru cât valorează, piața este destul de eficientă; oamenii navighează, vând și cumpără în mod activ. … Așadar, aceste anunțuri au un potențial enorm de vânzare, deoarece apar atunci când oamenii caută în mod activ să facă o achiziție.

  În ceea ce privește acest, De ce nu pot posta un anunț pe Facebook Marketplace? Toate înregistrările de pe Marketplace trebuie să respecte Politicile noastre comerciale (care listează ceea ce puteți vinde pe Facebook) și Standardele noastre comunitare (cum ar fi imagini și descrieri). Asigurați-vă că articolul dvs. este aprobat pentru vânzare pe Facebook. Aflați mai multe despre ce fel de lucruri nu pot fi vândute pe Marketplace.

  Întrebări frecvente:

  Poate o afacere să vândă pe Facebook Marketplace?

  Cu Facebook Marketplace, companiile pot vinde direct cumpărătorilor unu-la-unu prin Facebook Messenger. Potențialii cumpărători pot pune întrebări direct, iar tu le poți răspunde în timp real.

  Puteți vinde pe Facebook Marketplace ca pagină?

  Postarea de pe o pagină FB vă permite să vindeți pe piața FB și alte grupuri, păstrând în același timp profilul personal ascuns. Opțiunea de a posta ca pagină de afaceri FB nu pare să fie disponibilă pentru toată lumea, dar dacă dați clic pe linkul de mai jos, vă va permite să verificați dacă este pentru dvs.

  Pot să vând pe Facebook Marketplace fără să vadă prietenii?

  Când faci o poziție pe Facebook Marketplace, aceasta se postează doar pe Marketplace. Puteți ascunde lista de prieteni, apoi nu va fi văzută de ei și nici nu va apărea vreodată pe cronologia dvs.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE