fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce instagram nu acceptă metoda mea de plată?

Ar putea fi o problemă cu metoda dvs. de plată – verificați dacă este acceptată sau ar putea fi marcată de Instagram ca suspectă. Dacă îl puteți folosi pentru alte site-uri web, acesta este un mister. Aș ridica o solicitare de asistență cu Instagram și i-aș cere să o examineze.

Apoi, Ce carduri sunt acceptate de Instagram? Pentru a vedea dacă aveți acces la noua funcție, deschideți aplicația Instagram și accesați pagina Setări. În fila Profil, dacă plățile native sunt disponibile, veți vedea opțiunea de a adăuga un card de credit sau de debit de la Visa, Mastercard, AMEX sau Discover.

Având în vedere acest lucru, De ce nu pot plăti o promoție pe Instagram? Pentru a face o promovare pe Instagram, trebuie să fii conectat la contul tău de afaceri. Dacă nu aveți unul, atunci poate fi necesar să vă schimbați contul personal la un cont profesional. Un alt motiv poate fi faptul că nu sunteți administrator de pagină.

Întrebări frecvente:

De ce mi-a fost refuzată metoda de plată?

Dacă vedeți acest mesaj de eroare, de obicei indică faptul că poate exista o problemă cu emitentul cardului dvs. de debit sau de credit. Asigurați-vă că introduceți corect numărul cardului de credit, data de expirare, adresa de facturare, codul de securitate (verificare) și numărul de telefon.

De ce Instagram nu acceptă cardul meu de debit?

RBI (Reserve Bank of India) nu permite băncilor să aibă plăți automate, iar reclamele Instagram și Facebook acceptă numai plăți automate în mod implicit. De aceea, oamenii nu pot adăuga carduri de debit și carduri de credit din India pentru promoțiile Instagram.

Cât durează interdicțiile Instagram?

Cât durează interzicerea Instagramului? De obicei, veți fi pălmuit cu o interdicție Instagram de 24-48 de ore. Cu toate acestea, toate acțiunile tale ulterioare intră în considerare și interdicția poate fi extinsă cu ușurință.

De ce nu poate fi autorizată metoda mea de plată?

Dacă o taxă nu este autorizată, înseamnă de obicei că există o problemă cu contul sau că vă aflați la, aproape sau peste limita dvs. de credit. De obicei, atunci când vă folosiți cardul de credit la un magazin, comerciantul obține autorizație de la emitentul cardului.

De ce eșuează plățile online?

Eșecul plății online din partea consumatorului.

Aceste tipuri de erori se pot întâmpla atunci când un client furnizează detalii incorecte ale cardului, o parolă unică greșită (OTP) sau nu are fonduri suficiente în contul său. Se mai numește și o plată incompletă.

Cât câștigă 10.000 de urmăritori pe Instagram?

2) Influenții Instagram cu sub 10.000 de urmăritori pot câștiga, în medie, 88,00 USD per postare. Cei cu sub 100.000 de urmăritori, în medie, 200,00 USD per postare, dar aceste cifre variază adesea de la un cont la altul.

Cum transferi bani de pe Instagram în contul tău bancar?

Pentru a vă retrage fondurile, vă rugăm să vă conectați la My IG, să accesați fila „conturi active” și să selectați „retrageți fonduri”. Puteți retrage fonduri ca transfer bancar (presupunând că toate reglementările împotriva spălării banilor au fost respectate) sau înapoi într-un cont de card ca rambursare.

Care este numărul de asistență al Instagram?

Instagram are un număr de telefon – +1 (650) 543-4800 – dar nu vei putea vorbi cu nimeni acolo.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE