fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum cresc un grup pe Facebook cu reclame plătite?

Una dintre cele mai simple moduri prin care poți determina oamenii să se alăture grupului tău este să rulezi niște reclame Facebook direcționate. După cum am menționat anterior, difuzarea anunțurilor necesită o pagină. Odată ce sunteți mulțumit de modul în care arată grupul și pagina dvs. Facebook, mergeți la Managerul de anunțuri Facebook. Faceți clic pe butonul verde Creare anunț din dreapta sus.

În plus, Puteți face publicitate plătită unui grup de Facebook? Cea mai rapidă modalitate este să difuzați un anunț plătit către grupul dvs. Nu trebuie să cheltuiți mulți bani, dar vă va ajuta să vă dați un plus de membri. … Pentru a difuza un anunț, va trebui să îl creați în Ads Manager sau Power Editor.

  De asemenea întrebarea este, Care este cea mai bună dimensiune a audienței pentru reclamele Facebook? 500.000 până la 1.000.000 de oameni

  „Pentru campania dvs. de reclame pe Facebook, cel mai bine este un public țintă de 500.000 până la 1.000.000 de persoane.

  Întrebări frecvente:

  Cum funcționează grupurile Facebook plătite?

  Abonamentele le permit fanilor să sprijine financiar creatorii și paginile pe care le iubesc cu o plată lunară recurentă. În schimb, fanii primesc avantaje speciale, cum ar fi conținut exclusiv, videoclipuri live și multe altele. Unul dintre avantajele pe care le puteți oferi abonaților dvs. este accesul exclusiv la un grup privat de Facebook.

  Facebook plătește proprietarii de grupuri?

  Administratorii de grup de pe Facebook vor câștiga în curând bani din conținutul exclusiv pentru membri. … Pentru membri, aceștia pot acum să se înscrie și să își gestioneze abonamentul prin aplicația Facebook pentru iOS și Android”, a spus compania într-un comunicat. La începutul acestui an, Facebook a introdus funcția de monetizare pentru creatorii de videoclipuri.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE