fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Reclamele carusel de pe Facebook funcționează pe instagram?

Puteți folosi formatul carusel din feedul Instagram pentru a prezenta până la 10 imagini sau videoclipuri într-un singur anunț, fiecare cu propriul link. …

  Având în vedere acest lucru, Reclamele carusel de pe Facebook au sunet? Specificații de proiectare a caruselului

  Sunetul este dezactivat în mod implicit, dar atunci când o persoană vizionează un videoclip, poate activa sunetul. Rețineți că funcția de redare automată nu este disponibilă pe toate piețele.

  În ceea ce privește acest lucru, Instagram a scăpat de carusel? Dar nu vă îngrijorați, caracteristica nu a fost eliminată în întregime. Instagram a schimbat doar modul în care utilizatorii pot selecta mai multe imagini pentru a crea o postare Carusel, așa cum este evidențiată de o persoană. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați și să țineți apăsat pe o imagine sau un videoclip pentru a selecta mai multe.

  Întrebări frecvente:

  Câte imagini poți posta pe o postare pe Instagram Carusel?

  Până la 10 imagini sau videoclipuri pot fi adăugate și partajate ca o singură postare în feed. La fel ca orice altă postare de pe Instagram, puteți include o legendă, un text de imagine alternativă, o etichetă geografică și etichete de cont și de produs pe fiecare imagine din carusel. Oamenii pot aprecia, comenta și distribui postarea dvs. din carusel, la fel ca oricare altul.

  Ar trebui să postezi carusele pe Instagram?

  Toată lumea, în special mărcile, ar trebui să profite de Caruselurile Instagram pentru a crește implicarea. În plus, variarea tipurilor de conținut este o modalitate excelentă de a face algoritmul Instagram să funcționeze în favoarea ta. Dacă nu încorporezi Caruselurile Instagram în strategia ta de marketing, pierzi o funcție puternică.

  Ce sunt caruselele pe Instagram?

  Instagram vă permite să postați până la 10 fotografii sau videoclipuri ca un carusel care poate fi glisat. … Astăzi, Instagram lansează posibilitatea de a partaja o combinație de până la 10 fotografii sau videoclipuri ca o singură postare carusel prin care prietenii o pot trece. Vă puteți gândi la ele ca fiind albume Instagram care colectează fotografii sau videoclipuri permanente în jurul unei teme.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE