fbpx
13.8 C
New York City
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

Cum faci ca un tabel existent să fie receptiv?

Pentru a face ca tabelul să răspundă la toate dimensiunile ferestrei de vizualizare, înfășurați tabelul într-o etichetă de deschidere și de închidere

Suna Acum
, având clasa „responsive la masă” în eticheta de deschidere

.

Suna Acum

Apoi, Poate un tabel să fie receptiv? Tabelele se pot îndoi în lățime, dar pot deveni atât de înguste înainte de a începe să înfășoare conținutul celulelor în mod inconfortabil sau pur și simplu nu pot deveni mai înguste. … Designul responsive se referă la ajustarea designului pentru a se potrivi ecranelor de diferite dimensiuni.

  De asemenea întrebarea este, Cum faci ca un tabel să reacționeze? Tabelele responsive permit derularea cu ușurință a tabelelor pe orizontală. Faceți ca orice tabel să fie receptiv în toate ferestrele de vizualizare adăugând proprietăți receptive. Sau alegeți un punct de întrerupere maxim cu care să aveți un tabel receptiv până la utilizând responsive{Sm|Md|Lg|Xl} .

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Cum faci ca un tabel să răspundă în HTML?

  Puteți doar să împachetați eticheta

  în interiorul

  , deoarece utilizați bootstrap. La fel: (folosiți în loc de sistemul de grilă (de exemplu, col-xs-1 etc.)) .. Asta este!

  Cum fac ca un tabel să răspundă în CSS?

  Utilizare . table-responsive{-sm|-md|-lg|-xl} după cum este necesar pentru a crea tabele receptive până la un anumit punct de întrerupere. De la acel punct de întrerupere în sus, tabelul se va comporta normal și nu se va derula pe orizontală. Dați mai jos css punctului de întrerupere mobil în codul dvs. css și ați terminat…

  Care dintre următoarele clase poate fi folosită pentru a crea un tabel receptiv?

  Pentru a crea un tabel receptiv cu Bootstrap, utilizați clasa de răspuns la tabel.

  Ce face tabelul de clasă responsive?

  Clasa receptivă la tabel, veți face ca tabelul să defileze orizontal până la dispozitive mici (sub 768px). Când vizualizați ceva mai mare de 768 px lățime, nu veți vedea nicio diferență în aceste tabele.

  Cum fac un tabel defilabil?

  Abordarea acestui articol este de a crea un tabel cu 100% lățime folosind proprietatea width și de a crea derulare verticală în interiorul corpului tabelului folosind proprietatea overflow-y. Proprietatea Overflow este folosită pentru a crea bara de defilare în tabel. Utilizați afișaj: bloc; proprietate pentru a afișa elementul la nivel de bloc.

  Tabelul de reacții este receptiv?

  React-table nu oferă totuși lățime de răspuns. Sper ca asta ajuta!

  Cum ai stilat o masă în reacție?

  Mutați tot codul pentru crearea componentei Tabel în propria sa funcție. Apoi, în funcția de aplicație (unde sunt definite coloanele și datele), returnați cu

  redat în interior. Acest lucru va aplica stilurile din componentele stilizate pe masa dumneavoastră.

  Ce este tabelul Bootstrap?

  Bootstrap Table · Un tabel extins pentru integrarea cu unele dintre cele mai utilizate cadre CSS. (Acceptă Bootstrap, UI semantic, Bulma, Material Design, Foundation)

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă
  spot_img

  ARTICOLE POPULARE