fbpx
22.9 C
New York City
luni, mai 16, 2022
spot_img

Cum faci ca un tabel să răspundă în HTML?

Puteți doar să împachetați eticheta

Suna Acum
în interiorul

, deoarece utilizați bootstrap. La fel: (folosiți în loc de sistemul de grilă (de exemplu, col-xs-1 etc.)) .. Asta este!

Suna Acum

Pe lângă asta, Poate un tabel să fie receptiv?
Tabelele se pot îndoi în lățime, dar pot deveni atât de înguste înainte de a începe să înfășoare conținutul celulelor în mod inconfortabil sau pur și simplu nu pot deveni mai înguste. … Designul responsive se referă la ajustarea designului pentru a se potrivi ecranelor de diferite dimensiuni.

  De asemenea oamenii întreabă, Cum fac ca un tabel să fie receptiv pe toate dispozitivele?
  Utilizare . table-responsive{-sm|-md|-lg|-xl} după cum este necesar pentru a crea tabele receptive până la un anumit punct de întrerupere. De la acel punct de întrerupere în sus, tabelul se va comporta normal și nu se va derula pe orizontală. Dați mai jos css punctului de întrerupere mobil în codul dvs. css și ați terminat…

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Ce este un tabel receptiv?

  Tabele receptive

  Un tabel receptiv va afișa o bară de defilare orizontală dacă ecranul este prea mic pentru a afișa conținutul complet. Redimensionați fereastra browserului pentru a vedea efectul: Prenume. Numele de familie.

  Care dintre următoarele clase poate fi folosită pentru a crea un tabel receptiv?

  Pentru a crea un tabel receptiv cu Bootstrap, utilizați clasa de răspuns la tabel.

  Ce este Bootstrap CSS?

  Bootstrap este un cadru CSS gratuit și cu sursă deschisă, îndreptat către dezvoltarea web front-end receptivă, pe mobil. Conține șabloane de design CSS și (opțional) bazate pe JavaScript pentru tipografie, formulare, butoane, navigare și alte componente de interfață. … js framework, biblioteca React, TensorFlow și altele.

   Cum potrivesc un tabel la vizualizarea mobilă?

   Utilizați tipul mai mic

   Utilizarea unui text mai mic ar trebui să facă de fapt tabelele mai lizibile, deoarece oferă suficient spațiu pentru ca conținutul să se potrivească bine. Mulți încearcă să introducă cât mai mult conținut într-un tabel, dar dacă utilizați text mare, va trebui să luați acel spațiu din margini și umplutură, ceea ce ar reduce lizibilitatea.

   Cum adaug un scroll la corpul unui tabel?

   Dacă doriți ca tbody să afișeze o bară de derulare, setați afișarea acesteia: bloc; . Set display: masa; pentru tr astfel încât să păstreze comportamentul unei mese. Pentru a distribui uniform celulele, utilizați table-layout: fix; . Oricum, pentru a seta o bară de defilare, este necesară o resetare a afișajului pentru a scăpa de aspectul tabelului (care nu va afișa niciodată bara de derulare).

   Ce este fixat aspectul tabelului?

   Când se aplică aspectul tabelului: fix, conținutul nu mai dictează aspectul, ci, în schimb, browserul folosește orice lățime definită din primul rând al tabelului pentru a defini lățimile coloanei. Dacă nu sunt prezente lățimi pe primul rând, lățimile coloanei sunt împărțite în mod egal în tabel, indiferent de conținutul din interiorul celulelor.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă
   spot_img

   ARTICOLE POPULARE