fbpx
12.4 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Cum folosesc reclamele zapier pe Facebook?

Conectați-vă la contul Zapier sau creați unul nou. Pentru a vă crea Zap, alegeți contul de Facebook pe care îl utilizați pentru a vă derula campania de anunțuri potențiale, în secțiunea Alegeți contul. Faceți clic pe Continuați pentru a vă confirma contul. Faceți clic pe meniul drop-down Pagină și alegeți Pagina Facebook pe care doriți să o utilizați pentru a vă derula campania de anunțuri potențiale.

În plus, Cum funcționează Zapier cu Facebook? Pagini Facebook + integrări Zapier

Zapier vă permite să trimiteți automat informații între Paginile Facebook și Zapier – nu este necesar niciun cod. Se declanșează atunci când postați în cronologia paginii dvs. Creați o nouă autorizare de cont.

Ținând cont de acest lucru, De ce permisiuni de cont am nevoie pentru a folosi reclame Facebook cu Zapier? Verificați permisiunile contului dvs

Verificați permisiunile Pagină, Contul publicitar și Accesul potențial pentru contul dvs. Facebook. Contul trebuie să aibă permisiuni de administrator pentru aceste trei zone. Aflați cum să acordați aceste permisiuni. Odată ce permisiunile sunt setate, reconectați Facebook Lead Ads la Zapier pentru a vă asigura că modificările sunt vizibile.

Întrebări frecvente:

Are Zapier o aplicație?

Un alt factor cheie de diferențiere este faptul că IFTTT oferă aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS. Zapier nu oferă aplicații mobile pe nicio platformă.

Cum testezi formularul de lead-uri pe Facebook?

Accesați https://developers.facebook.com/tools/lead-ads-testing. Selectați pagina de Facebook și formularul de publicitate pentru clienți potențiali de utilizat. Pentru a personaliza intrările formularului de clienți potențiali, faceți clic pe Previzualizare formular. Dacă nu este personalizat, Facebook generează intrări false pentru fiecare câmp din formular.

Cu ce ​​se integrează Zapier?

Zapier conectează mai multe aplicații web decât oricine și adăugăm noi opțiuni în fiecare săptămână. Ne integrăm cu aplicații precum Facebook Lead Ads, Slack, Quickbooks, Google Sheets, Google Docs și multe altele!

Ce este CRM Facebook?

Software-ul de management al relațiilor cu clienții (CRM) permite companiilor să construiască și să gestioneze relații cu clienții potențiali și actuali.

Care CRM este cel mai bun pentru clienții potențiali de pe Facebook?

Pe baza evaluării noastre, Freshsales este cea mai bună alegere generală pentru integrarea Facebook-CRM datorită prețului, caracteristicilor și configurării ușoare. Este intuitiv și ușor de utilizat și are capabilități eficiente de captare a clienților potențiali, inclusiv prin reclamele de clienți potențiali de pe Facebook.

Cum îmi văd clienții potențiali pe Facebook Mobile?

Îmi pot verifica clienții potențiali de pe Facebook pe telefon? Din păcate, aplicațiile mobile oficiale de Facebook și Pagina Facebook nu acceptă verificarea sau vizualizarea clienților potențiali de pe telefon. Puteți folosi aplicația Facebook Ads pentru a verifica numărul de clienți potențiali primiti, dar nu veți putea accesa detaliile despre clienți potențiali prin intermediul aplicației.

De ce nu-mi apar clienții potențiali de pe Facebook?

Este posibil să nu vedeți încă niciun client potențial, deoarece ați început foarte recent campania publicitară. În timp ce unele campanii de pe Facebook vor avea un angajament imediat, multora le ia până la câteva zile pentru a obține primul lor avantaj. Acest lucru este normal și parțial datorită faptului că Facebook încă optimizează plasarea anunțurilor dvs. în acest timp.

Cum accesez Facebook Business Suite?

Pentru a accesa Business Suite, conectați-vă la contul Facebook asociat afacerii dvs. Apoi, dacă sunteți eligibil, veți fi redirecționat automat către Business Suite atunci când vizitați business.facebook.com pe desktop.

Cum adaug aplicații la Zapier?

Acesta este cel mai comun mod în care aplicațiile noi sunt adăugate la Zapier. Majoritatea aplicațiilor noi conectate la Zapier sunt construite și întreținute de către dezvoltatorii de aplicații înșiși folosind platforma de dezvoltatori Zapier. Pentru a solicita o aplicație la un dezvoltator de aplicații, accesați Aplicații viitoare și adăugați solicitarea dvs.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE