fbpx
12.4 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

De ce mi-a încărcat facebook cardul?

Notă: dacă ați primit recent o mică debitare pe cardul dvs. de credit sau de debit, cel mai probabil este o autorizare temporară pentru validarea cardului dvs. Efectuăm aceste taxe de autorizare și apoi le invalidăm imediat, astfel încât acestea vor fi eliminate automat de pe cardul dvs. de credit sau de debit (de obicei în 3-5 zile lucrătoare).

Ținând cont de acest lucru, De ce aș primi o taxă de la Facebook?
Ai fost taxat chiar dacă aveai un cupon? Odată ce adăugați un cupon în cont, acesta este taxat o dată pe zi când începeți să difuzați anunțuri. Dacă se epuizează sau expiră și continuați să difuzați anunțuri, metoda de plată principală este taxată în continuare. Acest lucru se poate întâmpla dacă bugetul anunțului dvs. a fost setat mai mare decât valoarea cuponului dvs.

În ceea ce privește acest lucru, Facebook percepe o taxă pentru cardul de credit?
Nu este posibil să schimbați pur și simplu locația comerciantului Facebook pentru a fi în Australia pentru a evita să vi se plătească taxa de 3%. Soluția mai simplă este eliminarea în totalitate a acestor taxe internaționale de tranzacție cu cardul.

Întrebări frecvente:

De ce a perceput Facebook 25 USD?

Dacă costurile dvs. publicitare restante ajung la 25 USD, vă taxăm 25 USD. Odată ce plata dvs. este finalizată, soldul dvs. este compensat, pragul dvs. de plată poate fi crescut la o sumă nouă, mai mare. Începeți să acumulați din nou costuri pe măsură ce anunțul dvs. continuă să fie difuzat.

De ce a perceput Facebook 10 USD?

Obiectivul de marketing pe care l-ați selectat vă permite să fiți taxat doar pentru afișări. Dacă creați un nou cont publicitar, trebuie să cheltuiți cel puțin 10 USD pentru a fi taxat pentru afișări înainte de a putea trece la a fi taxat pentru orice altceva. Solicităm cheltuielile minime pentru a asigura integritatea noilor conturi publicitare.

Cum contest o taxă Facebook?

Din contul dvs., accesați Comenzi > Litigii pentru a vedea revendicările dvs. active, în așteptare și închise. Din tabloul de bord, puteți filtra după stare sau dispută. În funcție de tip, puteți accepta și o dispută, trimite o contestație și/sau vizualiza mesaje între cumpărător, vânzător și Facebook.

Cum pot contacta Facebook în legătură cu taxele neautorizate?

Dacă nu recunoașteți taxele pe telefonul dvs. mobil și doriți să contactați Facebook, vă rugăm să contestați taxele prin Centrul de asistență pentru plăți al Facebook. Veți găsi linkul de contact în secțiunea Obțineți ajutor din partea de jos a paginii. Poate fi necesar să furnizați informații despre tranzacție pentru ca Facebook să vă asiste.

Poate cineva să vă debiteze cardul de credit fără autorizație?

Sunt companiile în dreptul lor de a încărca un card de credit fără consimțământ? … În conformitate cu Legea privind transferul electronic de fonduri, consumatorii trebuie să își dea consimțământul înainte ca cardul lor de credit sau de debit să poată fi debitat. Orice taxe efectuate fără permisiune sunt considerate „neautorizate”, iar consumatorii pot contesta taxa.

  Facebook păstrează informațiile despre cardul de credit?

  Cu toate acestea, nu împărtășim informațiile despre cardul dvs. de plată sau informațiile de conectare ale plății de la terți cu vânzătorii sau cu destinatarii unei donații sau cu orice alt comerciant atunci când efectuați o plată pe Facebook. De asemenea, Facebook poate stoca informațiile dvs., astfel încât să nu fie nevoie să le introduceți din nou când faceți o achiziție viitoare.

  Este Facebook Pay sigur?

  Acest lucru ridică o întrebare importantă: este Facebook Pay sigur? Raspunsul este da. Facebook Pay se laudă cu securitate de top. Acesta criptează toate datele cardului de debit și cardului de credit atunci când este adăugat la aplicația Facebook. În mod similar, Facebook Pay nu va partaja niciodată informațiile de plată ale unui utilizator altor părți fără permisiune.

  Poate Facebook să scoată bani din contul tău bancar?

  Este posibil ca cineva să vă fi spart contul de Facebook și să l-a folosit pentru a cumpăra lucruri care să fie livrate singuri. Așa că schimbă-ți imediat parola Facebook. Dacă tranzacția este încă nouă, mergeți la banca dvs. Ei pot depune un raport fraudulos și vă pot primi banii înapoi.

  Ce este o taxă Facebook?

  Dacă vedeți o taxă Facebook pe extrasul dvs. bancar pe care nu o recunoașteți, asigurați-vă că un membru al familiei, un prieten sau un coleg de muncă nu v-a folosit contul pentru a cumpăra ceva fără să știți. … Apreciem încrederea pe care o acordați în noi și luăm multe măsuri de precauție pentru a preveni accesul neautorizat la informațiile pe care le-ați salvat pe Facebook.

   Ce se întâmplă cu persoana care a folosit cardul meu de credit?

   Dacă cineva îți ia cardul de credit și îl folosește fără permisiune, nu contează dacă este familie, prieten sau străin. Aceasta este fraudă și, din punct de vedere legal, poți fi tras la răspundere doar pentru 50 USD. Dar toți emitenții majori de carduri de credit vă oferă o garanție de răspundere pentru fraudă de 0 USD.

   Cum îți poți da seama dacă cineva folosește cardul tău de credit?

   Este posibil să detectați frauda cu cardul de credit din timp, verificând în mod obișnuit semnele de activitate sumbre pe conturile dvs. de credit: revizuiți lunar extrasele cardului dvs., indiferent dacă le primiți online sau pe hârtie, căutând cu atenție cumpărături neașteptate sau avansuri în numerar.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE