fbpx
3.1 C
New York City
luni, decembrie 5, 2022

Cum funcționează căutarea Magento?

Căutarea standard Magento 2 funcționează în felul următor: fie manual, fie pe un program stabilit, site-ul reindexează toate bunurile și adaugă informații despre atributele implicate în căutare în baza de date. Când un utilizator introduce o interogare, site-ul o descompune în elemente interconectate cu SAU logic.

Apoi, Ce sunt termenii de căutare în Magento?
Termenii de căutare sunt configurați de administratori în magazinele Magento 2, ceea ce înseamnă că clienții trebuie să introducă cuvintele cheie ale produselor necesare și să le afișeze în rezultatele căutării. Și, interesant, puteți face un mic sondaj al cererilor clienților prin intermediul termenilor de căutare, urmărind ceea ce clienții caută în magazinul dvs.

Apoi, Cum dezactivez căutarea Magento 2?
Conectați-vă la consola SSH a serverului dvs. și navigați la directorul rădăcină al magazinului Magento 2. Rulați compozitorul de comandă remove mirasvit/module-search-autocomplete pentru a elimina extensia.

Întrebări frecvente:

Ce este căutarea în catalog în Magento 2?

Configurarea căutării în catalogul de produse în Magento 2 este una dintre modalitățile de a vă ajuta clienții să găsească produse mai rapid folosind formularul de căutare de produse. … Formularul de căutare în catalog este cea mai simplă și cea mai utilizată formă de navigare prin catalog, deoarece tot ce trebuie să faceți pentru a ajunge la produsul preferat este să introduceți un cuvânt sau o expresie.

  Magento necesită Elasticsearch?

  Începând cu versiunea 2.4, Magento necesită ca Elasticsearch să fie motorul de căutare în catalog. Consultați următoarele subiecte pentru detalii despre instalarea Elasticsearch și configurația inițială: … Configurați Apache și Elasticsearch. Instalați software-ul Magento (interfață de linie de comandă)

   De ce folosește Magento 2 Elasticsearch?

   Elasticsearch este folosit ca motor de căutare în Magento. De la Magento 2.4, Elasticsearch este o componentă necesară și instalarea Magento fără Elasticsearch nu este posibilă. Pentru a integra Magento cu Elasticsearch, sunt necesari următorii pași: instalați versiunea corespunzătoare a Elasticsearch pe server.

   Care este greutatea de căutare în Magento 2?

   Greutatea de căutare a atributelor Magento 2 permite administratorului să atribuie o greutate pentru atributele produsului care sunt activate pentru căutarea în catalog. Procedând astfel, atributele cu prioritate mai mare primesc preferință față de alte atribute pentru a apărea în rezultatele căutării.

   Cum îmi schimb motorul de căutare în magento2?

   Schimbați motorul de căutare folosind Administratorul (pași)

   În panoul din stânga sub Catalog, alegeți Catalog. Extindeți secțiunea Căutare în catalog. Accesați câmpul Motor de căutare și eliminați selecția din caseta de selectare Utilizare valoare de sistem. Faceți clic pe meniul Motor de căutare și selectați una dintre opțiunile disponibile.

   Cum funcționează Elasticsearch în Magento 2?

   O solicitare de căutare de la un utilizator este primită de serverul web Magento, care o trimite către serverul Elasticsearch. Configurați Elasticsearch să se conecteze la gazda și portul proxy-ului. Vă recomandăm portul SSL al serverului web (în mod implicit, 443).

   Nu s-a putut valida o conexiune la Elasticsearch fără noduri active găsite în clusterul dvs. Magento 2?

   Nu s-au găsit noduri active în clusterul dvs. Am o soluție, în ubuntu, verificați starea elasticsearch systemctl status elasticsearch, dacă starea este eșuată, reporniți elasticsearch systemctl reporniți elasticsearch și verificați din nou starea. Dacă starea este activă (în rulare), puteți încerca din nou setup:install.

   Pot instala Magento 2.4 fără Elasticsearch?

   Elasticsearch este o cerință obligatorie. … Comerciantul poate instala extensia noastră Elastic Search Ultimate, deoarece această extensie are un mod de căutare MySQL. Acesta atribuie toate solicitările Magento către MySQL în loc de Elasticsearch. Astfel, Magento 2.4 poate funcționa fără Elasticsearch, folosind doar MySQL.

    Cum verific starea Elasticsearch?

    1. Verificați că elasticsearch rulează tastând $ smarts/bin/sm_service show. 2. Verificați că elasticsearch deservește cereri de la un browser pe aceeași mașină în Windows sau folosește un instrument precum curl pe Linux.

    Ce este Elasticsearch Magento?

    ElasticSearch este un motor de căutare open-source, foarte scalabil și de nivel enterprise, care se bazează pe Apache Lucene. … Și cea mai bună parte este că acum puteți integra cu ușurință ElasticSearch în magazinul dvs. de comerț electronic Magento 2 și puteți utiliza întregul său potențial printr-o extensie Magento 2 ElasticSearch terță parte.

     Ce este prefixul indexului Elasticsearch?

     Parametrul index_prefixes permite indexarea prefixelor de termeni pentru a accelera căutările de prefixe. Acceptă următoarele setări opționale: min_chars. Lungimea minimă a prefixului de indexat. Trebuie să fie mai mare decât 0 și valoarea implicită la 2.

     La ce folosește Elasticsearch în Magento?

     Elastic Search pentru Magento 2 este un instrument avansat pentru a oferi magazinului dvs. performanțe de căutare optimizate și rezultate de căutare extrem de relevante. Extensia Elastic Search pentru Magento 2 este compatibilă cu GraphQL. Acum puteți expune datele de care aveți nevoie prin interogări GraphQL.

     Related Articles

     URMĂREȘTE-NE

     4,173FaniÎmi place
     1,347CititoriConectați-vă
     2,421AbonațiAbonați-vă

     ARTICOLE POPULARE