fbpx
25.2 C
New York City
luni, iunie 24, 2024

Cum funcționează Firebase cu Google Analytics?

Cum functioneazã? Google Analytics pentru Firebase vă ajută să înțelegeți cum vă folosesc oamenii aplicația iOS sau Android. SDK-ul captează automat o serie de evenimente și proprietăți ale utilizatorilor și, de asemenea, vă permite să definiți propriile evenimente personalizate pentru a măsura lucrurile care contează în mod unic pentru afacerea dvs.

De asemenea a fost întrebat, Ar trebui să folosesc Google Analytics pentru Firebase? tl;dr: Google Analytics pentru Firebase, anterior Firebase Analytics, este acum cunoscut sub numele de Google Analytics. Funcționează excelent pentru aplicațiile tale mobile! Oh, dar Google Analytics pentru mobil a fost retras; ei vă recomandă să utilizați Firebase Analytics, care, după cum vă veți aminti, este acum Google Analytics.

La fel, Cum adaug Firebase Analytics pe site-ul meu? Dacă creați un nou proiect Firebase, activați Google Analytics în timpul fluxului de lucru de creare a proiectului. Dacă utilizați un proiect Firebase existent care nu are Google Analytics activat, accesați fila Integrari din setările dvs. > Setări proiect pentru a-l activa.

Întrebări frecvente:

Google Analytics este același cu Firebase?

Google Analytics a acceptat, de asemenea, analiza mobilă prin intermediul SDK-urilor Android și IOS, care au trimis accesări pe ecran la Google Analytics. A existat o diferență între conturile Google Analytics pentru mobil și web. Firebase este o platformă dezvoltată de Google pentru crearea de aplicații mobile și web.

Puteți folosi Firebase pentru site-uri web?

Pentru a adăuga Firebase la serviciul dvs. web, copiați fragmentul de cod personalizat al proiectului Firebase, fișierele JavaScript și CSS în serviciul dvs. web: Accesați consola Firebase și selectați proiectul. Din pagina de prezentare generală a proiectului, sub textul Începeți prin adăugarea Firebase la aplicația dvs., selectați web.

Poate fi folosită analiza Firebase pentru site-uri web?

Grozav! Puteți folosi Firebase Analytics pentru a raporta aplicația dvs. și Google Analytics pentru a raporta pe site-ul dvs. web.

Cum știu dacă Firebase Analytics funcționează?

Pentru a activa modul Analytics Debug în browser, instalați extensia Google Analytics Debugger Chrome. Odată instalat, activați extensia și reîmprospătați pagina. Din acel moment, extensia va înregistra evenimente în aplicația dvs. în modul de depanare. Puteți vizualiza evenimentele înregistrate în DebugView în consola Firebase.

Cum pot vedea jurnalele Google Analytics?

Nu, nu puteți obține jurnalele brute, dar nimic nu vă împiedică să obțineți exact aceleași date înregistrate în propriul dvs. jurnal de server web. Aruncă o privire la codul Urchin și împrumută-l, schimbând următoarele două linii pentru a indica în schimb serverul tău web. var _ugifpath2=”http://www.google-analytics.com/__utm.gif”; dacă (_udl.

Cum îmi creez un cont Google Firebase?

Navigați la https://firebase.google.com/ și conectați-vă în partea dreaptă sus a paginii. După crearea unui cont și conectarea, creați un proiect făcând clic pe butonul „Adăugați proiect”. Completați câmpurile evidențiate în fereastra care apare. Numiți proiectul dvs. cum doriți.

Cum activez Firebase în Chrome?

Configurarea proiectului Firebase

Activați metoda de autentificare Google în secțiunea Autentificare > fila METODA DE CONECTARE. Editați acreditările. js și fundal. js și introduceți identificatorii proiectului dvs. pe care îi obțineți din Prezentare generală a consolei Firebase > Adăugați Firebase la aplicația dvs. web.

Cum obțin Firebase sha1?

În setările proiectului, accesați cardul Aplicațiile dvs. Selectați aplicația Firebase Android la care doriți să adăugați o amprentă SHA. Faceți clic pe Adăugați amprentă. Introduceți sau inserați amprenta SHA, apoi faceți clic pe Salvare.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE