fbpx
22.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Este .com mai bun decât .org pentru SEO?

net si . org, .com a devenit extensia de domeniu implicită și, prin urmare, cea mai memorabilă. Acesta, în esență, este motivul pentru care .com este cea mai bună extensie de domeniu pentru SEO.

Apoi, De ce sunt domeniile net mai scumpe?
Deci, de ce unele domenii costă atât de mult? În calitate de registrator, Namecheap adaugă doar un pic la fiecare nume de domeniu pe care îl vinde pentru a acoperi cheltuielile. Deci, când vedeți o diferență mare de preț, asta se datorează faptului că angrosismul percepe mult mai mult pentru acel nume de domeniu.

Apoi, Este .com sau com au mai bun?
Dacă aveți un produs sau un serviciu care este accesibil în întreaga lume, un domeniu .com poate fi opțiunea mai bună, dar dacă doriți vizibilitate atunci când oamenii caută furnizori locali, un . domeniul com.au poate fi mai potrivit.

Întrebări frecvente:

Domeniul de nivel superior contează pentru SEO?

Potrivit website.com, „Extensia dumneavoastră de domeniu nu are niciun efect asupra clasamentului în rezultatele căutării. Singura excepție sunt domeniile de nivel superior cu cod de țară, cum ar fi . … Aceste extensii de domeniu vor afecta în mod semnificativ clasarea site-ului dvs. la nivel de căutare geografică.

  Ar trebui să cumpărați un domeniu premium?

  Domeniile premium sunt mult mai scumpe, așa că înainte de a cumpăra unul, ar trebui să cântărești argumentele pro și contra și să vezi dacă merită să obții un astfel de domeniu. În unele cazuri, un domeniu premium merită cu siguranță banii, în timp ce în altele poate fi o cheltuială nejustificată și o pierdere de bani.

  Ce face un nume de domeniu premium?

  Domeniile premium sunt nume de domenii care au fost deja înregistrate, dar sunt revândute la o rată premium. Unii oameni chiar înregistrează nume de domenii în mod specific, astfel încât să poată apoi revânde la o dată ulterioară.

  De ce este .com scump?

  Numele de domenii Com sunt mai scumpe decât alte nume de domenii, deoarece este una dintre cele mai populare și vechi extensii de domeniu din ziua de azi. Toată lumea se poate înregistra și cumpăra numele de domeniu .com. De aceea este scump.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE