fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum funcționează livrarea reclamelor pe Facebook?

Sistemul de livrare a reclamelor Facebook utilizează o licitație publicitară și învățarea automată pentru a determina unde, când și cui afișăm anunțurile dvs. Aceste procese lucrează împreună pentru a maximiza valoarea atât pentru oameni, cât și pentru companii.

De asemenea a fost întrebat, Care sunt cele 2 tipuri de livrare disponibile pe Facebook? Când creați o nouă campanie publicitară Facebook, puteți selecta dintre două tipuri de difuzare a anunțurilor: Livrare standard de anunțuri. Difuzare accelerată a anunțurilor.

Pe lângă asta, Facebook oferă etichete de expediere? Dacă utilizați Serviciul de expediere pentru un produs pe care îl vindeți printr-o Funcție comercială pentru vânzător, Facebook vă va trimite prin e-mail un link către eticheta de expediere pe care apoi o puteți imprima și aplica pe produs pentru a-l expedia cumpărătorului.

Întrebări frecvente:

Care sunt cele 3 componente principale ale sistemului de livrare Facebook?

Sistemul de livrare a reclamelor Facebook determină când și unde apar anunțurile dvs. Acest curs se concentrează pe cele trei componente pe care le cuprinde acest sistem: licitația publicitară Facebook, sistemul de optimizare a performanței și controalele pentru advertiser.

Cât timp durează ca reclamele Facebook să înceapă să fie difuzate?

Anunțul dvs. va fi eligibil să înceapă să fie difuzat după ce îl examinăm conform politicilor noastre publicitare. Acest proces de examinare durează de obicei până la 24 de ore, deși uneori poate dura mai mult. Dacă ați programat anunțul să înceapă să fie difuzat imediat, acesta începe să fie difuzat după ce a fost examinat.

Cum îmi modific difuzarea anunțurilor?

În meniul pentru pagini din stânga, dați clic pe Campanii. Faceți clic pe Setări. Faceți clic pe casetele de lângă campaniile pentru care doriți să setați o metodă de livrare. Faceți clic pe Editați în colțul din stânga sus deasupra campaniilor dvs., apoi selectați Schimbați metoda de livrare.

Cum plătește Facebook transportul?

În funcție de modul în care v-ați configurat înregistrarea, transportul va fi plătit fie de cumpărător, de Facebook, fie de dvs., în calitate de vânzător. Dacă ați ales să plătiți costurile de expediere, costurile vor fi deduse din plata dvs. Notă: Acest articol este despre articolele vândute de vânzători individuali cu livrare și finalizare.

Cât costă Facebook Marketplace pentru livrare?

Pentru a primi plata, trebuie să adăugați informațiile de urmărire la înregistrarea dvs. și să o marcați ca expediată. Facebook percepe o taxă de vânzare de 5% cu un minim de 0,40 USD per comandă pentru achizițiile expediate.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE