fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Poți fi înșelat pe Facebook Marketplace?

Dacă utilizați Facebook Checkout pentru a cumpăra direct dintr-un magazin online, există întotdeauna șansa de a fi înșelat. Din fericire, Facebook oferă protecție la achiziții pentru a vă ajuta în acest caz.

Pe lângă asta, Poate un vânzător să fie înșelat pe Facebook Marketplace?
Înșelătoriile cu mașinile de pe piața Facebook sunt, de asemenea, tipuri destul de comune de escrocherii de plată. Un vânzător va solicita un avans sau o depunere pentru o mașină, apoi va furniza o adresă falsă de ridicare odată ce banii au fost trimiși.

În plus, Cum știu dacă cumpărătorul Facebook Marketplace este legitim?
Uită-te la profilul cumpărătorului.

Dacă doriți să cumpărați un articol pe Facebook Marketplace, trebuie să aveți un profil Facebook. Un cumpărător legitim va avea un profil robust, în timp ce un escrocher probabil va avea un profil scheletic creat recent.

Întrebări frecvente:

Există cumpărători falși pe Facebook Marketplace?

Vânzarea de articole pe o piață online precum Craigslist sau Facebook Marketplace poate fi o modalitate ușoară de a câștiga bani în plus și de a scăpa de lucrurile de care nu aveți nevoie. Cu toate acestea, escrocii folosesc un truc inteligent pentru a viza vânzătorii și pentru a configura un număr de telefon în numele lor.

Este sigur să dați un număr de telefon pe Facebook Marketplace?

Păzește-ți informațiile personale. Nu trebuie să oferiți cuiva numărul dvs. de telefon pentru a face o vânzare pe o piață online. Asigurați-vă că știți cu cine vorbiți înainte de a o distribui. Nu oferi niciodată numărul tău de telefon în postările publice pe rețelele sociale.

Cum îmi recuperez banii de la Facebook?

Nu, nu puteți anula o plată trimisă în Messenger. După ce aveți o metodă de plată acceptată conectată la contul dvs., orice bani pe care îi trimiteți sunt transferați imediat. Dacă trimiteți bani cuiva în Messenger din greșeală, puteți: să îi cereți să vă trimită banii înapoi.

Pot anula o comandă pe Facebook Marketplace?

Puteți anula comenzile pe care le-ați vândut cu livrare și finalizare pe Marketplace, atâta timp cât comanda nu este marcată ca expediată. Nici dumneavoastră, nici cumpărătorul nu veți fi taxat.

Este PayPal sigur pentru vânzătorii de pe Facebook Marketplace?

Este Paypal sigur pentru vânzătorii de pe Facebook Marketplace? Facebook Market poate fi accesat numai folosind Facebook Checkout, PayPal sau numerar. Nu trebuie să selectați niciodată plățile prietenilor și familiei când utilizați PayPal. Procedând astfel, nu veți putea obține o rambursare, iar PayPal nu vă va proteja contul.

Este sigur să postezi articole pe Marketplace?

Da, pot exista riscuri la cumpărarea și vânzarea pe Facebook și schimburi online similare. Folosiți totuși diligența și urmați aceste reguli Facebook Marketplace și puteți rămâne în siguranță în timp ce faceți tranzacții benefice, spune Patire. „Nu vreau ca oamenii să creadă că vânzarea în acest fel nu este o idee bună”, spune el.

De ce ar cere cineva un cod pe Facebook Marketplace?

Aceștia vă cer să vă trimită un „cod” pentru a vă verifica identitatea.

Acesta este un truc care le permite să configureze un număr folosind contul dvs. Google Voice. Escrocul îți cere numărul de telefon și spune că i se va trimite un cod pentru a verifica că ești o persoană reală.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE