fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum funcționează o campanie publicitară pe Facebook?

Reclamele Facebook sunt direcționate către utilizatori în funcție de locația lor, de informațiile demografice și de profil. Multe dintre aceste opțiuni sunt disponibile doar pe Facebook. După crearea unui anunț, setați un buget și licitați pentru fiecare clic sau mie de afișări pe care le va primi anunțul dvs.

De asemenea oamenii întreabă, Care este regula 20% a Facebook? Despre regula 20% a Facebook

Când Facebook a anunțat pentru prima dată introducerea regulii 20%, a explicat că agenților de publicitate Facebook li se permitea să acopere imaginile reclamelor lor cu cel mult 20% text. Cu ajutorul unui instrument, utilizatorii au putut vedea cât de mult spațiu ar putea ocupa cu text.

Având în vedere acest lucru, De câți urmăritori ai nevoie pentru a fi plătit pe Facebook? Cea mai recentă actualizare va extinde numărul de utilizatori care vor putea face bani din videoclipurile lor de pe Facebook. Pentru a se califica, pagina unui utilizator Facebook trebuie să aibă cel puțin 10.000 de urmăritori și 600.000 de minute totale de vizionări în ultimele două luni, precum și cel puțin 5 fluxuri video încărcate sau live.

Întrebări frecvente:

Pot rula reclame Facebook din contul meu personal?

Aveți libertatea de a vă face publicitate și de a vă promova produsele și serviciile în fiecare zi. Deși poți folosi un profil personal pentru a-ți promova afacerea în moduri creative, Facebook afirmă în mod expres că profilurile personale nu trebuie utilizate exclusiv în scopuri comerciale.

Câte reclame pot fi setate într-o campanie pe Facebook?

Puteți avea până la 50 de anunțuri în fiecare set de anunțuri. Puteți avea până la 10.000 de seturi de anunțuri. Puteți avea până la 10.000 de campanii.

Câte anunțuri puteți avea într-un grup de anunțuri?

Răspunsul este 3 (trei). Ar trebui să aveți cel puțin 3 anunțuri per grup de anunțuri, astfel încât să ajute sistemul să optimizeze performanța și să puteți verifica, de asemenea, care funcționează bine pentru publicul dvs. Publicitatea plătită prosperă pe date și cu cât puteți obține mai multe date, cu atât mai bine.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE