fbpx
4.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Unde este administratorul de anunțuri pe Instagram?

Creați, cumpărați și gestionați campanii Instagram. Dacă faceți deja publicitate pe Facebook, este ușor să începeți cu reclamele Instagram.

De asemenea a fost întrebat, De ce anunțul meu nu rulează pe Instagram? Cele mai frecvente probleme sunt problemele legate de selecția și direcționarea publicului. Verificați tablourile de bord ale anunțurilor și asigurați-vă că ați selectat publicul potrivit. De asemenea, verificați pentru a vă asigura că Instagram este setat ca canal publicitar preferat. Acest lucru va rezolva majoritatea problemelor de livrare a reclamelor Instagram.

Având în vedere acest lucru, Ce face resetarea Managerului de anunțuri? Willem Van Zyl – resetarea managerului de reclame poate șterge orice schiță care nu a fost publicată, așa că aveți grijă! Când faceți o resetare, aceasta tinde să șteargă orice probleme pe care le are Facebook.

Întrebări frecvente:

Cum știu dacă anunțul meu Facebook rulează pe Instagram?

Pentru a vedea valorile pentru anunțurile tale Instagram, accesează Managerul de reclame și dă clic pe numele campaniei tale de anunțuri Instagram. De aici ar trebui să vedeți o secțiune în dreapta sus, care include date privind performanța, publicul și destinația de plasare.

Ce este contul publicitar?

Un cont AD este un nume de utilizator și o parolă pe care le puteți utiliza pentru a accesa resursele de calcul de pe computere asociate unui anumit domeniu – în acest caz, SAS. Conturile AD permit utilizatorului să se conecteze la computere asociate domeniului, să acceseze fișiere partajate, informații și resurse și să aibă o zonă în rețea pentru copierea fișierelor.

De ce nu funcționează publicul meu personalizat?

Vrești doar date demografice. Unul dintre cele mai mari motive pentru care segmentele de public personalizate eșuează se datorează utilizării datelor demografice de bază. Registrul tipic de marketing ne spune să creăm persoane simple de cumpărător sau profiluri de clienți care să descrie clienții noștri tipici.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE