fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum îmi conectez anunțul de pe Facebook la Excel?

Continuați și deschideți aplicația Microsoft Excel. Odată ajuns în Excel, accesați „Suplimentele mele”. Când apare, faceți clic pe „Magazin” și căutați „Manager de anunțuri Facebook pentru Excel”. Faceți clic pe „adăugați” și extensia ar trebui să apară imediat în bara laterală din dreapta.

La fel, Ce este Facebook Ads Manager pentru Excel? Despre Facebook Ads Manager pentru Excel

Meta Ads Manager pentru Excel vă permite să descărcați și să analizați datele de performanță publicitare din conturile dvs. de anunțuri în Microsoft Excel 2016. Excel este un instrument esențial pentru analiza datelor de performanță a anunțurilor, dar exportul mai multor conturi de anunțuri Facebook într-o foaie de lucru Excel necesită timp și efort.

În ceea ce privește acest, Facebook folosește Excel? Facebook Excel Add-In este un instrument puternic care vă permite să vă conectați cu datele Facebook live direct din Microsoft Excel. Utilizați Excel pentru a căuta, agrega, citi, scrie și actualiza fluxurile dvs. Facebook etc.

Întrebări frecvente:

Cum postez un anunț în bloc pe Facebook?

În campanie, setul de anunțuri sau afișarea anunțurilor din Managerul de anunțuri, dați clic pe pictograma Import/Export. Faceți clic pe Importați anunțuri în bloc. Încărcați foaia de calcul în secțiunea Fișier. Încărcați orice imagini în secțiunea Imagini.

Cum monitorizez reclamele Facebook?

Sfat 1: faceți din pagina Manager reclame de pe Facebook pagina dvs. de pornire

Ads Manager este instrumentul dvs. numărul unu pentru a verifica statisticile campaniei dvs. și ar trebui să vizitați această pagină cel puțin o dată pe zi în timp ce campaniile dvs. sunt difuzate.

Cum editez un anunț Facebook în bloc?

Efectuarea de modificări în bloc

Dacă aveți nevoie să faceți modificări la o mulțime de reclame dintr-o dată, atunci funcția de găsire și înlocuire este prietena dvs. Mai întâi, selectați toate anunțurile pe care doriți să le modificați, apoi faceți clic pe meniul drop-down de pe butonul Editați. Acest lucru va afișa un alt meniu care vă va oferi mai multe opțiuni de lucruri de schimbat.

Cum fac un anunț pe computerul meu?

Noțiuni introductive în Microsoft Word for Ads

Faceți clic pe Nou. Apare pagina cu șabloanele sau puteți alege Pagină goală pentru a începe un anunț fără casete preformatate. Faceți clic pe Flyers, sau Broșuri sau Newslettere. Fișierul se va descărca în computer într-o secundă sau mai puțin.

Ce tip de date sunt disponibile prin intermediul ADS manager?

Puteți vizualiza date precum rezultatele anunțurilor, afișările, acoperirea și suma cheltuită pe platforme. Secțiunea rezumat vă oferă un rezumat al anunțului dvs., cum ar fi livrarea, obiectivul, suma cheltuită astăzi și programul total. Există, de asemenea, opțiuni pentru a activa sau dezactiva anunțul, edita anunțul, crea un anunț similar sau șterge anunțul.

Care este CTR-ul mediu pentru reclamele Facebook?

Rata medie de clic pe Facebook Ads în toate industriile din fluxul de știri este de 1,11%. Cu toate acestea, este o tendință descendentă – o scădere de 0,37% față de 2020. Deoarece diferite industrii vizează diferiți clienți prin reclame, valoarea de referință CTR este diferită pentru fiecare industrie.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE