fbpx
22.1 C
New York City
sâmbătă, iunie 3, 2023

Cum îmi fac ecranul să reacționeze?

Cum faceți ca aplicațiile React să răspundă pentru orice dispozitiv de dimensiune? Să vedem cum să facem acest lucru făcând propriul cârlig personalizat React. Pentru a face acest lucru, am putea folosi o interogare media cu CSS sau am putea folosi un cârlig personalizat React pentru a ne oferi dimensiunea actuală a paginii și a ascunde sau a arăta legăturile în JSX-ul nostru.

Pe lângă asta, Cum faci ca o componentă să răspundă? Pentru a face o componentă să răspundă la containerul său, trebuie doar să o înfășurăm într-un element cu acest atribut și lăsați-vă CSS-ul să facă restul! Notă: dacă doriți să utilizați puncte de întrerupere personalizate pe bază de container, puteți! Consultați demonstrația cu puncte de întrerupere personalizate pentru un exemplu.

În ceea ce privește acest lucru, Ce este responsive în react? O componentă Responsive este o componentă care poate răspunde la modificările dimensiunii ecranului, ajustându-și conținutul în aspectul optim pentru parametrii dați. … Aceasta este o componentă receptivă.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Următorul JS este mai bun decât React?

  Concluzie. În concluzie, când lucrezi în culise, Next. js are mai multe funcții și instrumente pentru a simplifica munca, în timp ce React. js are resurse mai bune pentru a lucra la aspectul front-end al aplicației dvs. web sau mobile.

  Materialui răspunde?

  Aspectele Material Design încurajează coerența între platforme, medii și dimensiuni ale ecranului, folosind elemente și spații uniforme. Aspectele receptive din Material Design se adaptează la orice dimensiune posibilă a ecranului.

  Unde folosești Hooks?

  Utilizați întotdeauna Hooks la nivelul superior al funcției dvs. React. Urmând această regulă, vă asigurați că Hook-urile sunt apelate în aceeași ordine de fiecare dată când o componentă este randată. Acesta este ceea ce permite React să păstreze corect starea Hooks între apelurile multiple useState și useEffect.

  Cum faci ca un Div să răspundă în React?

  Mai întâi va trebui să importam componentele ResponsiveImage și ResponsiveImageSize, aceste informații se află pe prima pagină a paginii GitHub react-responsive-image. Creați o constantă pentru fiecare dimensiune: import { ResponsiveImage, ResponsiveImageSize } din ‘react-responsive-image’; …

   Ce este o componentă receptivă?

   Chris Coyier pe 28 februarie 2018. Interogări Container, ca în, capacitatea de a stila elemente pe baza valorilor unui anumit element, cum ar fi lățimea și înălțimea acestuia. Avem interogări media, dar acestea se bazează pe vizualizare, nu pe elemente individuale.

   React bootstrap răspunde?

   React Bootstrap este ideal pentru a crea aplicații React receptive și rapide, fără dependențe și descărcări inutile. Deoarece Bootstrap a fost reproiectat special pentru React, are o senzație aproape „nativă”.

   Pot folosi React cu bootstrap?

   React-Bootstrap este printre bibliotecile de top pentru adăugarea de componente Bootstrap la proiectele React. Dar implementarea sa actuală este vizată pentru Bootstrap v3 și nu pentru cea mai recentă versiune. reactstrap este o altă bibliotecă care ne permite să folosim componentele Bootstrap într-o aplicație React.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE