fbpx
12.7 C
New York City
duminică, iunie 4, 2023

Cum vă faceți site-ul web receptiv în reacție?

Cum faceți ca aplicațiile React să răspundă pentru orice dispozitiv de dimensiune? Să vedem cum să facem acest lucru făcând propriul cârlig personalizat React. Pentru a face acest lucru, am putea folosi o interogare media cu CSS sau am putea folosi un cârlig personalizat React pentru a ne oferi dimensiunea actuală a paginii și a ascunde sau a arăta legăturile în JSX-ul nostru.

Ținând cont de acest lucru, Cum faceți receptiv în interfața de utilizare a materialului de reacție?
Oferim următorii ajutoare pentru ca interfața de utilizare să fie receptivă: Grilă: Grila de aspect receptivă pentru Material Design se adaptează la dimensiunea și orientarea ecranului, asigurând coerența între aspecte. Container: containerul vă centrează conținutul pe orizontală. Este cel mai elementar element de aspect.

În ceea ce privește acest lucru, Cum faci ca o componentă să răspundă?
Pentru a face o componentă să răspundă la containerul său, trebuie doar să o înfășurăm într-un element cu acest atribut și lăsați-vă CSS-ul să facă restul! Notă: dacă doriți să utilizați puncte de întrerupere personalizate pe bază de container, puteți! Consultați demonstrația cu puncte de întrerupere personalizate pentru un exemplu.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

React bootstrap răspunde?

React Bootstrap este ideal pentru a crea aplicații React receptive și rapide, fără dependențe și descărcări inutile. Deoarece Bootstrap a fost reproiectat special pentru React, are o senzație aproape „nativă”.

Web-ul react-native este receptiv?

React Native oferă metode pentru a crea modele receptive care duc la bun sfârșit treaba, dar toate duc la un cod foarte aglomerat. De exemplu, codul de mai jos poate fi folosit pentru a crea un stil dinamic bazat pe dimensiunea dispozitivului.

Cum faci ca o imagine să răspundă în react-native?

Prin urmare, pentru a face imaginile să răspundă, putem pur și simplu să setăm valoarea înălțimii și lățimii la 100% și să redimensionăm modul pentru a acoperi. Setând înălțimea și lățimea imaginii la 100% și modul de redimensionare pentru a acoperi, imaginea va ocupa proporțional 100% din spațiul imobiliar al containerului în interiorul axei X și Y sau a containerului.

Ce este responsive în react?

O componentă Responsive este o componentă care poate răspunde la modificările dimensiunii ecranului, ajustându-și conținutul în aspectul optim pentru parametrii dați. … Aceasta este o componentă receptivă.

  Cum creez o grilă receptivă în UI material?

  importați LocationCityIcon din „@material-ui/icons/LocationCity”; Ca și practica noastră de mai înainte, creați un container Grid și 3 elemente Grid ca copii. În containerul Grid, treceți elementele de recuzită spacing={3} și alignItems=”stretch” . Fiecare element Grid va avea elementele de recuzită xs={12} și sm={4} .

  Este UI material responsive?

  Interfața de utilizare receptivă a materialelor design se bazează pe un aspect al grilei cu 12 coloane. Această grilă creează consistență vizuală între aspecte, permițând în același timp flexibilitate într-o mare varietate de modele.

  Cum îmi fac imaginea UI receptivă?

  Probabil ar trebui ca imaginea în sine să aibă lățime: 100% înălțime: 100% sau lățime: 100% înălțime: automat și controlați dimensiunea imaginii prin intermediul containerului (cum faceți deja).

  Care sunt componentele designului web responsive?

  Designul web responsive este împărțit în trei componente principale: interogarea media, browserul web și interfața web responsive în sine.

  Ce este o componentă receptivă?

  Chris Coyier pe 28 februarie 2018. Interogări Container, ca în, capacitatea de a stila elemente pe baza valorilor unui anumit element, cum ar fi lățimea și înălțimea acestuia. Avem interogări media, dar acestea se bazează pe vizualizare, nu pe elemente individuale.

  Ce este designul responsive?

  Designul responsiv este o abordare de proiectare a interfeței grafice cu utilizatorul (GUI) utilizată pentru a crea conținut care se adaptează fără probleme la diferite dimensiuni de ecran. Designerii dimensionează elementele în unități relative (%) și aplică interogări media, astfel încât designul lor să se poată adapta automat la spațiul browserului pentru a asigura consistența conținutului pe toate dispozitivele.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE