fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum îmi găsesc biblioteca de anunțuri?

Biblioteca de anunțuri oferă transparență publicitară, oferind o colecție cuprinzătoare, care poate fi căutată, a tuturor anunțurilor difuzate în prezent din toate tehnologiile Meta. … Efectuați căutări personalizate de cuvinte cheie ale reclamelor active și inactive despre probleme sociale, alegeri sau politică.

  Pe lângă asta, Există o bibliotecă de anunțuri Google? Bibliotecile noastre clienți oferă vizualizări de nivel înalt și elemente de bază ale funcționalității API Google Ads, facilitând dezvoltarea rapidă a aplicațiilor.

  Pe lângă asta, Cum găsesc reclame sponsorizate pe Facebook? Puteți vizualiza și utiliza Biblioteca de anunțuri la https://www.facebook.com/ads/library. Dacă sunteți agent de publicitate, puteți afla mai multe despre reclame problematice, electorale sau politice în Centrul nostru de ajutor pentru afaceri.

  Întrebări frecvente:

  Cum pot vedea reclamele pe care le-am văzut pe Facebook?

  Puteți găsi Activitatea publicitară recentă în bara laterală de marcaje a aplicațiilor mobile și a site-ului desktop al Facebook. Activitatea publicitară recentă pare să arate ultimele trei luni de reclame pe care le-ați dat clic, le-ați apreciat, le-ați comentat sau pe care le-ați distribuit. Există, de asemenea, o filă pentru anunțurile pe care le-ați salvat intenționat.

  Unde este biblioteca partajată în Google Ads?

  Biblioteca comună este situată în partea stângă a interfeței AdWords, în colțul de jos, între fila „Toate campaniile online” și „Operațiuni în bloc”.

  Există o bibliotecă Google Ads precum Facebook?

  Biblioteca de anunțuri oferă transparență publicitară. … Și oferă o colecție cuprinzătoare, care poate fi căutată, a tuturor anunțurilor care rulează în prezent din produsele Facebook. Oricine poate explora biblioteca, cu sau fără un cont Facebook, pentru a accesa toate reclamele active.

   Are Google o bibliotecă de anunțuri precum Facebook?

   Din fericire, Facebook și Google au dezvoltat biblioteci de anunțuri sofisticate care catalogează toate anunțurile politice plasate pe platformele lor. Campaniile politice de orice dimensiune pot vedea acum o mulțime de statistici despre programele lor digitale defalcate de la o campanie la campanie și de la reclame la reclame.

   Cum găsesc un anunț pe care l-am văzut pe YouTube?

   Compania pe Google. Anunțurile difuzate pe YouTube sunt găzduite acolo. Dacă nu îl găsiți, compania are setări de confidențialitate activate. Intrați în utube și căutați-l după cuvânt cheie, faceți o căutare pe google sau accesați istoricul browserului și obțineți-l de acolo.

   Cum găsesc concurenți în reclamele Google?

   După ce v-ați creat un cont și v-ați autentificat, efectuați o căutare URL pentru marca dvs. Apoi, faceți clic pe fila „Concurenți” pentru a vedea concurenții dvs. de top în AdWords și Bing.

   Cum citezi o bibliotecă de anunțuri Facebook?

   Toate publicațiile din aceste date trebuie să includă această citare: Franklin Fowler, Erika; Franz, Mike; Regele, Gary; Martin, Greg; Mukerjee, Zagreb; Persily, Nate, 2019, „Facebook Ad Library”, https://doi.org/10.7910/DVN/9OAMBW, Harvard Dataverse, V1.

   Cum accesez biblioteca media Facebook?

   Pentru a accesa media contului dvs. publicitar: deschideți Creative Hub. Selectați în stânga sus. Selectați Media Library.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE