fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce reclamele mele pe Facebook sunt încă în curs de revizuire?

Echipa de reclame va examina anunțul dvs. conform Facebook Advertising P%. … Dacă anunțul dvs. este încă în așteptarea examinării după 24 de ore, aveți răbdare. Uneori durează mai mult. Trebuie doar să aștepți.

  În ceea ce privește acest, De ce lista mea de Facebook este blocată în Review? Depanarea unui anunț Facebook blocat în revizuire

  Uneori, rezolvarea problemei este la fel de simplă ca oprirea și repornirea acesteia. În acest caz, doriți să accesați Facebook Ad Manager, să selectați toate reclamele din setul dvs. de anunțuri și să faceți clic pe pauză. Apoi, faceți clic pe ele din nou și faceți clic pe reluare.

  De asemenea întrebarea este, De ce este încă revizuită înregistrarea mea pe Facebook? Toate înregistrările trec printr-o revizuire standard. Poate dura până la o zi până la finalizarea examinării. Dacă vedeți Există probleme cu produsul dvs. lângă înregistrarea dvs., acesta nu a fost aprobat deoarece contravine politicilor noastre comerciale. Alte persoane de pe Marketplace nu pot vedea această înregistrare.

  Întrebări frecvente:

  Cât timp durează un anunț pentru a fi examinat?

  Majoritatea anunțurilor sunt examinate în decurs de 1 zi lucrătoare. Cu toate acestea, unele recenzii durează mai mult dacă anunțul necesită o examinare mai complexă.

  Cum pot accelera revizuirea reclamelor mele Facebook?

  Nu există nicio funcție oficială de accelerare în cadrul politicii de revizuire a reclamelor Facebook; cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți face care vă pot ajuta să accelerați lucrurile. Publicați între orele 8:00 și 20:00, de luni până vineri. Din datele noastre, vedem că reclamele postate în aceste perioade au adesea o evaluare mai rapidă. Fii consistent.

  De ce scrie că înregistrarea mea este în curs de examinare?

  Noile listări pot fi revizuite automat de Reverb pentru a asigura securitatea Magazinului dvs. și a altora de pe platformă. Dacă înregistrarea dvs. este în curs de examinare, veți vedea acest înștiințare după ce faceți clic pe „Publicați înregistrarea”.

  Cât timp durează Facebook să-ți examineze trimiterea?

  Un interval de timp tipic este de la 48 de ore la 45 de zile.

  În timp ce Facebook folosește AI pentru procesul de verificare, care, în teorie, ar trebui să ofere timpi de răspuns rapid dacă există discrepanțe în procesul de revizuire, atunci contul tău poate fi semnalat pentru o examinare manuală care durează mai mult.

  De ce anunțul meu de pe Facebook este întrerupt?

  Puteți întrerupe oricând o campanie publicitară, de exemplu, dacă doriți să obțineți aprobarea unui anunț sensibil la timp înainte de datele campaniei. … De asemenea, anunțurile se întrerup automat dacă atingeți limita de cheltuieli pentru contul dvs. publicitar sau dacă metoda de plată nu mai funcționează. Puteți remedia acest lucru actualizând informațiile de plată pentru anunțuri.

   De ce îmi durează atât de mult impulsul Facebook?

   Răspunsul de la Facebook este: „De obicei, majoritatea reclamelor sunt revizuite în 24 de ore, deși în unele cazuri poate dura mai mult.” … Dacă anunțul dvs. este încă în așteptarea examinării după 24 de ore, aveți răbdare. Uneori durează mai mult. Trebuie doar să aștepți.

    De ce sunt reclamele mele inactive?

    Un set de anunțuri inactiv este dezactivat manual, iar un set de anunțuri șters a fost șters manual. De asemenea, un set de anunțuri finalizat a fost programat să ruleze într-o anumită perioadă de timp care a trecut sau i s-a acordat un buget limitat pe care l-a atins. … Activ înseamnă pur și simplu că anunțurile dvs. funcționează bine.

     Cât durează până când Facebook vă revizuiește ID-ul 2021?

     Odată ce Facebook primește cererea dvs., acesta vă va examina solicitarea și fie o va confirma, fie o va respinge. Acest proces poate dura oriunde de la 48 de ore la 45 de zile.

     Cât durează până când Facebook vă revizuiește ID-ul 2020?

     În general, durează de la 30 de minute la 1 săptămână. În unele cazuri, nu există niciun răspuns din partea echipei de asistență Facebook pentru o lungă perioadă de timp (Depinde de ce v-au blocat contul.)

     Related Articles

     [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

     ARTICOLE POPULARE